مشکل افسردگی و یا احساس پوچی را چگونه درمان کنیم؟

مشکل افسردگی و یا احساس پوچی را چگونه درمان کنیم؟

به هیچ وجه سراغ داروهای شیمیایی و راهکارهای روانشناسی غربی که مثلا با فلان کار خلاف شرع از افسردگی فرار کنید، نروید وگرنه وضعیت تون بدتر خواهد شد.

برای درمان افسردگی باید از دو جنبه به آن نگاه کرد

۱- هدف و مسیر زندگی:
خودتون رو درگیر دنیا ، مادیات ، گناه ، حرف مردم ، تفکرات منفی و ناامیدی نکنید چون به بن بست و پوچی و افسردگی میرسید. احساس پوچی یکی از ابزارهای هدایت و لطف خداست تا کسانی که در مسیر باطل و غلط هستن اینگونه به خودشون بیان و بیشتر از این به دنیاشون و زندگی ابدی بعد از این دنیاشون خسارت وارد نکنن.

اهداف بی ارزش و کم ارزش مثل پولدار شدن ، زندگی راحت و بدون سختی و مشکل در دنیا داشتن ، قبول شدن در فلان رشته دانشگاهی و… را به عنوان اهداف اصلی به هیچ وجه انتخاب نکنید.

همان اهداف و مسیری رو انتخاب کنید که خدا شما را برای آن به این دنیا آورده و سعادت دنیا و به خصوص آخرت شما وابسته به آن است. اگر در یک کلام بخوام اون اهداف رو بگم ⇦ دغدغه و هدف اصلی تون بندگی خدا و انجام همه کارها فقط برای خدا باشد نه چیز دیگر و تمرکز و افکارتون بیشتر روی بندگی خدا و ساختن و ارتقا زندگی ابدی تون در جهان آخرت باشه نه زندگی موقتی و زود گذر دنیا.
روی هر چی بیشتر فکر و تمرکز کنید ، به طور ناخودآگاه همان هدف و دغدغه شما خواهد شد.

۲- جنبه جسمانی

از لحاظ جنبه جسمانی علت افسردگی ، غلبه سودا (طبع سرد و خشک) است که با داشتن سبک زندگی اسلامی و مصرف روزانه حداقل ۱۰ عدد خرما(به جز خرمای زاهدی و پیارم که احتمالا دستکاری ژنتیکی شدن و خیلی خاصیتی ندارن) و پرهیز از عوامل افزایش دهنده میزان سودا و بهره گیری از راهکارهای درمانی طب اسلامی، قابل پیشگیری و درمان است. برای درمان هر بیماری و مشکلی از طب اسلامی استفاده کنید چون داروها و راهکارهای طب شیمیایی معمولا باعث افزایش سودا در بدن خواهد شد.

الحمدلله طب اسلامی که برگرفته از احادیث معصومین(ع) هست و با مجاهدت ها و تلاش های آیت الله تبریزیان به صورت کامل احیا شده است، هم اکنون توانایی درمان هر بیماری و مشکلی را دارد.

دو جنبه گفته شده یعنی “مسیر زندگی” و ” غلبه ی سودا در بحث جسمانی” مکمل و وابسته به یکدیگر هستند مثلا کسی که مسیر بندگی خدا رو انتخاب نکرده است و آلوده به گناه است از لحاظ طبی، گناه عامل افزایش سودا و سودا هم عامل افسردگی است.

 

کدمطلب:99011823


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا