ابتلای سالانه 100 هزار نفر به سرطان در ایران
ابتلای سالانه 100 هزار نفر به سرطان در ایران
رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران گفت: هرسال 100 هزار مورد جدید ابتلا به انواع سرطان در کشور مشاهده میشود.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمدرضا قوام نصیری،رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران در خصوص بحث سرطان در کشور، گفت: سرطان در همه جای دنیا رو به افزایش است؛ مثلاً در کشورهای پیشرفته و صنعتی ما شاهد افزایش سرطان در آمریکا و کانادا هستیم، یا همچنین افزایش سرطان را در کشورهای در حال توسعه مانند ایران مشاهده میکنیم و حتی سرطان در کشورهای عقبمانده نیز افزایشیافته است
وی اضافه کرد: هرسال 100 هزار مورد جدید ابتلا به انواع سرطانها در کشور مشاهده میشود که 50 درصد آنها سبب مرگ بیمار میشود که این عدد بالایی به شمار میرود.
رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران بیان داشت: در شیوع این بیماری عوامل مختلفی در آن دخالت دارد؛ زیرا عامل اصلی هنوز ناشناخته است ولی بیشترین دلایل آن زندگی شهری و فعالیت خانمها در خارج از منزل است که باعث میشود ایجاد ناراحتیهای عصبی در بین زنان افزایش یابد و در نهایت استرس بیشتری ایجاد شود.
قوام نصیری متذکر شد: بنابراین استرس در رأس عوامل سرطانزاست که باعث میشود سیستم ایمنی افراد مختل شود و باعث بیماریهای مختلف از جمله سرطان شود.
وی با تأکید بر اینکه این رقم بسیار زیاد است و درمانهای گرانقیمتی هم برای درمان آن اعمال میشود، اضافه کرد: در بسیاری از موارد نتیجه درمان سرطان صد در صد نیست و در حال حاضر بعد از بیماریهای قلب و عروق دومین عامل مرگومیر در کشور به شمار میآید.
رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران با تأکید بر اینکه سرطان و روشهای درمانی باید جایگاه ویژهای داشته باشد، تأکید کرد: تشخیص زودهنگام و پیشگیری از سرطان میتواند در کاهش آن نقش تأثیرگذاری داشته باشد.
قوام نصیری با اشاره به عوامل محیطی سرطان، افزود: تلاش برای کاهش استرس، کاهش ترافیک، کاهش آلودگی هوا و رفع عادات شخصی مانند مصرف دخانیات خصوصاً سیگار میتواند نقش مهمی در کاهش انواع سرطان داشته باشد.
وی با تأکید بر تسویه بهتر بنزین و پالایش آن، گفت: سربی که در دود اگزوز وجود دارد، توسط دستگاه تنفس جذب خون میشود و میتواند در مغزاستخوان اثر بگذارد و در برخی از موارد ایجاد سرطان خون در کودکان به همین دلیل است.
رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران به بحث تغذیه و اهمیت آن در کاهش سرطان اشاره و اضافه کرد: در سالهای اخیر تغذیه نامناسب نقش مهمی در ابتلا به سرطانها در کشور ایفا کرده است و بسیاری از سرطانهای دستگاه گوارش فوقانی مثل مری و معده و در برخی از موارد سرطان روده بزرگ به دلیل مصرف برخی از مواد غذایی و سبک تغذیه نادرست است.
این متخصص آنکولوژی تأکید کرد: سمیناری در خصوص اورژانس آنکولوژی یا فوریتهای بیماران مبتلابه سرطان برگزار شد تا پزشکان به تبادل تجارب خود بر اساس علم روز دنیا بپردازند.
وی افزود: اورژانسهای انکولوژی بسیار کم رخ میدهد اما این حالات وقتی به وجود میآید، حیات مریض را تهدید میکند و یا عوارض دائمی برای بیمار به وجود بیاورد.
قوام نصیری با تأکید بر اینکه روشهای درمان سرطان نسبت به سالهای گذشته تغییر چشمگیری داشته است، خاطرنشان کرد: با اینوجود برخی سرطانها نیز تغییر ساختاری پیداکردهاند؛ بهطور مثال سرطانی میتواند مرکزش در ارگانی باشد و انتشارش در قسمت دیگر بدن مثل استخوانهای ستون فقرات باشد.
رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران تصریح کرد: مثل سرطان سینه که میتواند در مهرهها انتشار و سبب شکستگی مهره شود و بر نخاع فشار بیاورد، بحث اورژانس انکولوژی درواقع رفع این فشارها و تکنیکهایی برای کاهش اثرات این عوارض است.
کدمطلب: M98072101
سلام
فقط تو سایت نگویید بیشتر رایزنی کنید و بگوءید
متاسفانه مردم این لحظه را می بینند در صورتی که در دراز مدت یا کوتاه مدت سالی این اتفاق روی می دهد
که با تغییر سبک زندگی راه حل می شود اقای روازاده عزیز از اعتبارت باید بیشتر استفاده کنی در تغییر سبک زندگی مردم
مسعله بعد تا یادم نرفت قران گفته دزدی نکنید نگفت زرنگی نکنید زرنگی در فرهنگ لغت سه معنی فلسفی و معادل مشابه فراوان دارد اگر مردم گفتند برویم خودمان تولی.د کنیم اعتراض به عکس داخل سایتتان نبود چه اشکالی دارد حتی فن اوری و وسایل تولیدی خوب ان ها را با زرنگی به نفع خود ارزانتر رقم بزنیم
نفت ایران را به قیمت زیر نصف بازار جهانی می خریدند این دزدی هست چه اشکالی دارد روش ها تولیدی خودمان را حتی بدون انتقال ثبتی جهانی مشابه تولید کنیم و انتقال انتقال تکنولوزی ثبت قانونی را برای انتخاب اخر اخر بگذاریم و مشابه تولید کنیم و اگر نشد اخرین قسمت این کا را بکنیم نه راه اول
گفتم چون جایی متنی دیدم در گذشته خواستم تفهیم بشه استفاده کننده سایتتان
این پدر سوخته ها هزاران کلک کار می کنند ما بدون کلک با فکر خودمان
اقای روازاده من کاربر اگر زنده بودم یک روزی ثابت می کنم که بالای ۵ تا از فن اوری هایی که جهان را تکان داده پایه و اساسش مال اسلام و پیغمبر بوده
نه فقط غرب حتی فن اوری اروپایی هم همین حالت را داشته به امید ان روز حتی دور ولی دست یافتنی