ترجمه مقاله علمی بین المللی درباره بخور جوش شیرین (4)
مقاله شماره 4: استفاده از محلول قلیایی توسط نبولایزر، روتاهالر و استنشاقکننده در جلوگیری از گسترش Covid-19
متن اصلی:
**جهت بزرگنمایی تصاویر بر روی آن کلیک کنید.
ترجمه مقاله:
استفاده از محلول قلیایی توسط نبولایزر، روتاهالر و استنشاقکننده در جلوگیری از گسترش Covid-19
Dr. Indranil Chakraborty, DOI: https://doi.org/10.15520/jcmro.v3i05.289
Journal of Current Medical Research and Opinion, 2020
چکیده
ظهور SARS-CoV-2 سومین معرفی از یک ویروس بسیار بیماریزا پس از کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی شدید (SARS-COV) و کرونا ویروس سندرم تنفسی خاورمیانه (MERSCOV) است. حتی پس از گرفتن جان هزاران انسان، تاکنون هیچ درمان موثری وجود ندارد. این ویروس با استفاده از آئروسل، قطرات و تماس بدن انسان را آلوده میکند. محل ورود SARS-COV2، غشای مخاطی خصوصا اپیتلیوم دستگاه تنفسی است. سپس با یک برهمکنش پیچیده پروتئین-پروتئین با پنوموسیتها و ماکروفاژهای اپیتلیوم تنفسی ترکیب میشود. و این فرآیند ترکیب حیاتی اولیه به محیط کمی اسیدی نیاز دارد. در اینجا من یک روش درمانی نوین پیشنهاد میکنم که میتواند از ورود ویروس به سلول میزبان جلوگیری کند و بنابراین میزان عفونت و شدت آن را به طور قابل توجهی کاهش میدهد. محلول متوسط قلیایی بیکربنات سدیم (جوش شیرین) توسط دستگاه نبولایزر، روتالار یا استنشاقی در دستگاه تنفسی مورد استفاده قرار میگیرد تا مایع سطح راه هوایی را از حالت اسیدی، قلیایی کرده و مانع ورود ویروس به سلولهای میزبان شود.
- اطلاعات زمینه: بیماری کرونا ویروس 2019 (COVID-19) یک بیماری عفونی ناشی از سندرم حاد تنفسی ویروس کرونا 2 (SARS-CoV-2) است که با آئروسل، قطرات و تماس به عنوان اصلیترین وسیله انتقال، منتقل میشود. از اولین مورد ظهور در ووهان چین در دسامبر 2019، اکنون به یک بیماری مسری تبدیل شده است. اکنون هر کشوری با چالش این تهدید روبرو است زیرا کووید-19 میزان حمله ثانویه بالایی دارد. بنابراین به اقدام پیشگیرانه و درمانی موثر نیاز دارد. دستگاه تنفسی فرد آلوده منبع اصلی عفونت است. SARS-COV-2 ویروسهای RNA رشتهای مثبت بوده که در سیتوپلاسم تکثیر میشوند. آنها برای ایجاد موفق عفونت، باید نوکلئوکپسید خود را به سلول میزبان منتقل کنند، جایی که از اتصال پوشش خود با غشای سلول میزبان توسط ترکیب پیچیده پروتئین-پروتئین مطمئن بوده و به PH پایین اپیتلیوم تنفسی نیاز دارد. یک انسان 70 کیلوگرمی 26 میلیلیتر مایع پوششی در ریه (LLF) خود دارد. به طور معمول pH این لایه در محدوده قلیایی خفیف 8.2-5/7 قرار دارد.
- اهداف: الف) پرداختن به اهمیت تغییر pH در ترکیب پوشش ویروس SARS-COV2 به غشای سلول میزبان. ب) شناسایی اثر افزایش PH در اپیتلیوم تنفسی. ج) ارزیابی عفونت بیماران COVID -19 با جمعآوری سواب از نازوفارنکس و اوروفارنکس پس از درمان با محلول قلیایی.
- فرضیه: ظهور SARS-CoV-2 سومین معرفی از یک ویروس بسیار بیماریزا پس از کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی شدید (SARS-COV) و کرونا ویروس سندرم تنفسی خاورمیانه (MERSCOV) به جمعیت انسانی است. دسترسی اصلی ویروس از طریق اپیتلیوم تنفسی از طریق تعامل پیچیده میزبان-ویروس است که در نهایت منجر به ورود ویروس به سیتوپلاسم پنوموسیتها و ماکروفاژها میشود. بر اساس مطالعات، اولین مرحله عفونت در محیط اسیدی اتفاق میافتد. در اینجا من استفاده از محلول قلیایی (pH 9-11) را از طریق دستگاه استنشاقی یا نبولایزر پیشنهاد میکنم که به طور موثری باعث ایجاد اختلال در pH محیطی شده و برای مقاومت در برابر ترکیب ویروس با سلول میزبان کافی خواهد بود. این محلول قلیایی از ذرات بیکربنات سدیم (جوش شیرین) تشکیل شده است. اکنون با استفاده از محلول قلیایی (pH 9-11) بر روی مایع سطح مجاری تنفسی از طریق روتالر، استنشاق و نبولایزر میتوان ورود ویروس را به طور قابل توجهی متوقف کرد. این امر به نوبه خود عفونت ویروسی و میزان ویروس را در مجاری هوایی بیمار کووید-19که با سرفه، عطسه یا صحبت خارج میشود، کاهش میدهد. با این روش میتوانیم در سه علت اصلی احتمال ابتلا به SARS-COV-2 نسبت به دو نمونه دیگر آن (SARS-COV) و (MERS-COV) دخالت کنیم. این موارد عبارتند از: الف) میزان بالای ویروس در قسمت تحتانی دستگاه تنفسی، ب) عفونت به وسیله بیماران بدون علامت، ج) احتمال بیشتر زنده ماندن SARS-COV2 در سطوح مختلف و در آئروسل که منجر به افزایش عفونت آن میشود. برای کاهش ظهور موارد جدید میتوان از روتاهالر و استنشاق محلول قلیایی در دوره نقاهت و به طور کلی در جمعیت کمخطر استفاده کرد.
- مرور متون: بیماری کرونا ویروس 2019 (COVID-19) یک بیماری عفونی ناشی از سندرم حاد تنفسی ویروس کرونا 2 (SARS-CoV-2) است که با آئروسل، قطرات و تماس به عنوان اصلیترین وسیله انتقال، منتقل میشود. عملکرد سیستم ایمنی یک دفاع قوی علیه پاتوژنهای مهاجم بوده و داروی خاص آنتیویرال قوی علیه ویروس وجود ندارد. سنبله (S) پروتئین کرونا ویروس ورودش را به سلولهای هدف تسهیل میکند. ورود به اتصال واحد سطح S1 پروتئین S به گیرنده سلولی بستگی دارد، که اتصال ویروس به سطح سلولهای هدف را تسهیل میکند. علاوه بر این، ورود به پرایمینگ پروتئین S توسط پروتئازهای سلولی، مستلزم تجزیه پروتئین S به S1 / S2 بوده و موقعیت S2 شده و اجازه ترکیب غشاهای ویروسی و سلولی را میدهد، فرایندی که توسط زیر واحد S2 هدایت میشود.Belouzard ، Sandrine و همکاران در مورد مکانیسمهای ورود کرونا ویروس با تمرکز بر عوامل مختلف استفاده شده توسط آنها برای شروع تغییر ساختاری پروتئین S بحث کردند: اتصال به گیرنده، قرار گرفتن در معرض pH پایین و فعال سازی پروتئولیتیک. دیویس، مایکل دی و همکاران نشان داند که استنشاق بافر قلیایی میتواند مجاری تنفسی را بدون اندازه گیری عملکرد ریه یا ایجاد عوارض جانبی، قلیایی کند. Eschenbacher، William L. نتیجه گرفتند که پس از استنشاق غلظت نسبتاً زیاد آئروسل قلیایی توسط افراد مبتلا به آسم خفیف، هیچ تغییری در عملکرد حیاتی ریه از نظر بالینی یا آماری بوجود نیامد و همچنین منجر به انقباض برونش نشد.
- طرح تحقیق: بیکربنات سدیم (جوش شیرین) به عنوان ماده اصلی استفاده خواهد شد. طریقه استفاده کاملاً روتال، استنشاق و نبولایزر خواهد بود. 1- انتخاب بیمار: الف) هر بیمار کووید-19 مثبت علامتدار و بدون علامت. ب) افراد در معرض خطر زیاد. 2- اندازه نمونه: 15 بیمار جدید (محلول قلیایی استفاده خواهد شد) 3- کنترل: 15 بیمار (آب استریل استفاده می شود) 4- ساخت محلول قلیایی: آمپولهای بیکربنات سدیم که به راحتی در بازار موجود است و قرص بیکربنات سدیم (جوش شیرین) که میتواند در آب مقطر حل شود. 5- دوز مصرفی: 10 میلیلیتر محلول قلیایی با 2/10=PH از طریق نبولایزر (نگه داشتن pH مایع سطح راه هوایی در حدود 9) داده میشود. همین کار را به مدت 2 روز هر 4 ساعت تکرار کنید. 6- تکرار آزمایش بعد از درمان با قلیا: در روز دوم جمع آوری سواب از نازوفارنکس و اوروفارنکس برای مثبت شدن ویروس انجام میشود. RT-PCR برای آزمایش انجام خواهد شد. 7- نگرانی در مورد عوارض جانبی: احتمال عوارض جانبی بسیار کمی وجود دارد زیرا بیکربنات سدیم (جوش شیرین) با فیزیولوژی انسان سازگار است. همچنین کاربردهای زیادی از بیکربنات سدیم (جوش شیرین) در زمینه پزشکی وجود دارد. 8- استفاده از نبولایزر: در بیماران بستری 9- استفاده از روتاهالر و استنشاق: استفاده از آن بستگی به نتایج نبولایزر دارد. اگر نتایج مثبت و دلگرم کنندهای از نبولایزر بدست آید، به طور عمومی در افراد غیر بستری استفاده میشود.6 نتیجه پیشبینی شده: الف) کاهش قابل توجه عفونت در بیماران کووید-19مثبت بدون علامت و علامتدار با احتمال درمان زودرس و دوره بیماری ناخوشایند. ب) استفاده از این درمان برای بیماران نقاهت یافته احتمال عفونت مجدد را کاهش داده و موج دوم کووید-19 را مهار می کند. ج) امکان استفاده عمومی از روتاهالر و استنشاق در گروه افراد کم خطر به عنوان یک اقدام اصلی پیشگیرانه.
- نتیجه گیری: هر روز که می گذرد به تعداد موارد جدید مرگ و میر در هند و جهان افزوده میشود. از آنجا که هنوز هیچ واکسن یا درمانی وجود ندارد ، تمرکز اصلی باید بر روی محدود کردن میزان حمله ثانویه باشد که دلیل اصلی گسترش سریع کووید-19 است. در این سناریو پیشنهاد من استفاده از این روش درمانی جدید است که میتواند تفاوت قابلتوجهی در ظهور موارد جدید ایجاد کرده و شاید مردم در مراحل اولیه بهبود یابد.