رهنمود جدید به پزشکان بریتانیا؛ برای سرفه ابتدا عسل تجویز کنید

نشر عکسGETTY IMAGES

دستورالعمل جدید به پزشکان در بریتانیا می‌گوید که برای درمان اغلب موارد سرفه باید در مرحله اول عسل و بعضی از داروهای سرفه که بدون نسخه پزشک در بازار وجود دارد، تجویز شود.

مقامات بهداشتی و درمانی بریتانیا می‌گویند که آنتی‌بیوتیک‌ها در اغلب موارد تاثیری در بهبود سرفه ندارد و به همین دلیل به ندرت باید برای سرفه تجویز شود. بیشتر اوقات سرفه پس از دو تا سه هفته به خودی خود درمان می‌شود.

هدف از این دستورالعمل تازه، مقابله با مشکل مقاوم شدن آنتی‌بیوتیک‌هاست.

استفاده بیش از حد آنتی‌بیوتیک‌ها، ابرمیکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک بوجود می‌آورد که باعث می‌شود درمان و کنترل بیماری‌های عفونی مشکل‌تر شود.

نوشیدنی گرم با عسل و اغلب لیمو ترش و زنجبیل، مشهورترین روش درمان خانگی سرفه و گلودرد است.

نوشته های مشابه

حالا موسسه ملی ارتقاء سطح سلامت و مراقبت بهداشتی در بریتانیا و سازمان بهداشت انگلستان اعلام کرده اند که شواهدی وجود دارد که این نسخه در بهبود سرفه موثر است.

بر اساس دستورالعمل جدید، داروهای ضد سرفه که دارای موادی چون عصاره گل شمعدانی، گایافنزین و دکسترومتورفان هستند هم می‌تواند مفید باشد.

به بیماران توصیه شده است که قبل از مراجعه به پزشک عسل و نوشیدنی گرم را مصرف کرده و منتظر شوند تا علائم سرفه بهتر شود.

حق نشر عکس

بیشتر موارد سرفه بر اثر ویروس‌ها ایجاد می‌شود و با آنتی‌بیوتیک درمان نمی‌شود و باید خود به خود خوب شود.

با وجود این مساله اما تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که ۴۸ درصد پزشکان در بریتانیا برای سرفه و برونشیت آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کنند.

دکتر سوزان هاپکینز، معاون سازمان بهداشت عمومی انگلستان می‌گوید: “مقاوم شدن میکروب‌ها در مقابل آنتی‌بیوتیک‌ها مشکل بزرگی است و ما باید اقدامی فوری انجام دهیم و مصرف آنتی‌بیوتیک را کم کنیم.”

منبع:خبرنگار سلامت بی‌بی‌سی


خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا