روده بزرگ خود را به زنجبیل بسپارید

 مورد شگفت انگیز روش جدیدی است که پژوهشگران برای به کارگیری زنجبیل یافته اند و شامل استفاده از نانوذرات زنجبیل می شود که به صورت مستقیم روده بزرگ را هدف قرار داده تا التهاب را کاهش دهند.

افزون بر عطر و طعم تند، زنجبیل دیر زمانی است که به واسطه اثربخشی خود در کاهش تهوع و همچنین درد و ناراحتی معده مشهور است. از این رو، جای شگفتی نیست که پژوهشگران استفاده از این گیاه برای کمک به درمان بیماری های التهابی روده مانند بیماری کرون و التهاب روده بزرگ را مد نظر قرار دهند.

 به نقل از “ام‌ان‌ان”، اما مورد شگفت انگیز روش جدیدی است که پژوهشگران برای به کارگیری زنجبیل یافته اند و شامل استفاده از نانوذرات زنجبیل می شود که به صورت مستقیم روده بزرگ را هدف قرار داده تا التهاب را کاهش دهند. این در شرایطی است که از عوارض جانبی غیر ضروری جلوگیری می کنند.

روش جدید توسط تیمی از پژوهشگران دانشگاه جورجیا آمریکا معرفی شده است. برای ایجاد نانوذرات زنجبیل، این تیم پژوهشی از زنجبیل تازه استفاده کرده و پیش از استفاده از سانتریفیوژ سرعت بالا برای تجزیه آب زنجبیل به ذرات منفرد، این گیاه را در یک مخلوط کن انداخته و به شکل خمیر درآوردند.

نانوذره شی بسیار کوچکی است که همچنان ویژگی های واحد بزرگتر را حفظ کرده است. بر همین اساس، این مولکول های زنجبیل اگر چه فوق العاده کوچک هستند، اما همچنان سطح مشابه از چربی ها، به ویژه اسید فسفاتیدیک که ویژگی های درمانی را به زنجبیل می بخشد را دارا هستند.

چقدر این ذرات کوچک هستند؟ در مورد نانوذره رنجبیل می توانید حدود 300 عدد از آنها را در امتداد پهنای یک تار موی انسان قرار دهید.

پس از ایجاد نانوذرات زنجبیل میکروسکوپی، تیم پژوهشی آنها را روی سلول ها و موش های آزمایشگاهی آزمایش کردند تا درک بهتری از چگونگی تاثیرگذاری آنها بر موجودات زنده داشته باشند. نتایج این پژوهش نشان می دهد نانوذرات زنجبیل بافت روده بزرگ را هدف قرار داده و در دیواره روده ها یعنی جایی که به تسریع ترمیم بافت کمک می کنند، جذب شده اند. در روده بزرگ، نانوذرات زنجبیل تولید پروتئین هایی که موجب شکل گیری التهاب می شوند را کاهش داده و در مقابل، به افزایش تولید پروتئین هایی که با نمونه های التهاب آفرین مبارزه می کنند کمک کرده است. همچنین، نانوذرات زنجبیل به کاهش خطر سرطان مرتبط با التهاب روده بزرگ نیز کمک کردند.

پژوهشگران امیدوارند در دسترس بودن و غیر سمی بودن زنجبیل، این گیاه را به گزینه خوبی برای معرفی درمانی موثر و ارزان برای بیماری التهابی روده تبدیل کند.

 

منبع:سایت عصر ایران

tel-zanjebil-rasad Rm 9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا