پاسخی بر نظرات درج شده در خصوص مطلب “آیا می دانید مرغی که می خورید چیست؟”

بعد از درج مطلبی با عنوان “آیا می دانید مرغی که می خورید چیست؟” که به موضوع مرغهای پرورشی اختصاص داشت و قبل از اینکه منابع و رفرنسهای این مطلب در سایت درج شود، تعدادی از مخاطبان محترم سایت نظراتی را در مورد این مطلب ارسال نموده اند که خلاصه نظرات این است که استفاده از هورمون و دستکاری های ژنتیکی به صورتی که در متن قید شده، نیست.

خدمت این دوستان محترم عرض می نماییم که تمام این متن صرفاً ترجمه منابع علمی موجود در کتابها و سایتهای موجود دنیا است و این سایت هیچ گونه موردی را به آن اضافه ننموده است. منابع متن نیز به طور مفصل در انتهای مطلب گذاشته شده است.

دوستان عزیزی که بنا به رشته تخصصی یا زمینه شغلی خود زحمت کشیده و مطالب را ارسال نموده اند باید پاسخ سوالات خود را از این منابع علمی دریافت بفرمایند. سایت در صدد پاسخگویی به این سوالات از جانب خود نیست، چون این مطالب را با ذکر منبع معتبر ترجمه و بازنشر داده است و تنها کسانی صلاحیت پاسخ دادن به این سوالات را دارند، منابع مکتوب و سایبری می باشند که در انتهای متن به آنها استناد شده است.

از همه دوستانی که با دغدغه های مختلف نسبت به ارسال نظرات خود اقدام نموده اند تشکر می نماییم و به این حقیقت نیز اذعان می نماییم که شاید بهتر بود متنی با این حساسیت بالا، از اول با ذکر منابع در سایت منتشر می شد. ضمناً از تاخیر در پاسخ دهی عذرخواهی می گردد.

 

**************************************

در ذیل مطلب “آیا می دانید مرغی که می خورید چیست؟”  و برخی از نظرات ارسال شده کاربران محترم در خصوص این مطلب آورده شده است:

 “آیا می دانید مرغی که می خورید چیست؟” 

مقاله ای که در پیش روی شماست و برای اولین بار در سایت ها و رسانه های کشورمان منتشر می شود ترجمۀ چندین مقاله و کتاب معتبر اروپایی و آمریکایی است که بسیاری از مراجع (رفرنسهای) این مقالات فقط در مراکز علمی و دانشگاهی جهان منتشر شده و در دسترس عموم مردم نمی باشد. ما از هر گونه دخل و تصرف علمی در محتوای این مقالات پرهیز کرده و فقط آن را ترجمه و ویرایش ادبی نموده ایم: تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل که عاقل را اشارتی کافی است.

به نظر شما آیا این مرغ است یا …

morgh 1

(تولید انبوه مرغ، خروس، بوقلمون، بلدرچین، اردک و غیره)

مرغ گوشتی فقط از 2 نژاد و بطور مخفیانه (Top secret) در آزمایشگاههای ژنتیکی دستکاری و تهیه شد و اسم آن به انگلیسی COBB 500 و به آمریکائی به نام The cobb breeding company گذاشته شد که فرمول آن مخفی و به هیچ کس داده نشد. هر چند تولید گوشت فقط با هورمون خوک همان طور که در گاو و بقیه حیوانات استفاده کردند، در این حیوان دو پا هم استفاده شد که فقط تولید گوشت بکند.

morgh 4

این مرغ با یک کیلو و نیم موادغذائی یک کیلو گوشت تولید می کند. تمام مرغهائی که در دنیا به نام مرغ ماشینی وجود دارد در عرض 35 روز دورۀ این مرغها تمام و باید به دست مصرف کننده برسد. البته این مرغها خیلی خوشحال هستند چرا که بیشتر از این زنده نمی مانند چون با وضع بدی که دارند، حداقل دیوانه نمی شوند!!

در عرض این 35 روز وزن آنها 2 تا 3 کیلوگرم می شود و در بازار از یک تا دو کیلوگرم مرغ ماشینی یخ زده و پوست کنده بدست مصرف کننده می رسد. برای رسیدن به این وزن باید مرغداری مناسب و مواد غذائی مناسب داشته باشند که این مواد غذائی تمام دستکاری ژنتیکی شده مثل ذرت، سویا، کلزا و غیره که یک به یک نام می بریم می باشد. این نوع تولید یک تولید صنعتی می باشد که در هریک از مرغداریها دهها هزار از این جانور 2پا تولید می شود. در هر متر مربع 15 تا 20 مرغ یعنی حدوداً در یک متر مربع 30 کیلو گوشت به بازار ارائه می شود در صورتی که برای مرغهای طبیعی و رسمی در مرغداری های سنتی 3 مرغ در هر مترمربع وجود دارد و موادغذائی آنها غیر ژنتیکی می باشد و به همین دلیل قیمت گران تر می باشد.

morgh-5

در دامداری های صنعتی 24 ساعته مهتابی ها روشن است و این مضر برای سلامتی مرغ ها است چرا که مرغ حیوانی است که باید روز بیدار و شب استراحت کند.

و در این دامداری ها فضولات مرغ در همان نقطه ای است که مرغ ها روی آن استراحت و تغذیه می کنند و بوی عفونت تمام این مرغداری ها را پر می کند. بعد از 35 روز این فضولات را جمع آوری و به عنوان کود مرغی به فروش می رسد.

در موادغذائی این مرغ ها آنتی بیوتیک زیادی وجود دارد برای اینکه ویروس ها اثری روی مرغ ها نداشته باشند و در مرغها علائمی نشان داده نشود. آنتی بادی های بدن مرغ با مرضهای ویروسی با کمک این آنتی بیوتیک ها مبارزه کرده و در مرغ بیماری نمودار نمی شود ولی همین ویروس ها با خوردن گوشت مرغ به بدن انسان وارد می شود مثل آنفلانزای مرغی که خیلی از مردم هم می دانند. حتی این مرغ ها به خاطر ویروسهائی که در بدن دارند نمی توانند کاملاً سرپا بایستند در این مرغداری های صنعتی 50 الی 100 هزار مرغ است که دائماً باید بیدار و سرپا باشند چون جا نیست و 24 ساعته در فضای با نور مصنوعی روشن زندگی کرده و تاریکی را نمی بینند بنابراین در این مرغ ها حالت استرس و ضعف زیادی پیدا می شوند. در این مرغداری ها باکتری های زیادی وجود دارد. مثل Salmonella (سالمونلا) و آنفولانزا…

در حالت طبیعی این مرغها از سبزیجات، گندم سالم، و مواد زائده میوه جات تغذیه می کنند به همین دلیل پروتئین گیاهی به پروتئین های حیوانی خوب در بدن مرغ های طبیعی تبدیل می شود. در صورتی که در مرغداری های صنعتی فقط مواد دستکاری شده ژنتیکی مثل ذرت، سویا و آنتی بیوتیک و هورمون به این ها داده می شود. به مرغ آرد گوشت و ماهی و چربی های حیوانی و پروتئین حیوانی داده می شود تا زودتر وزن آنها زیاد و زود بدست مصرف کننده برسد. آرد حاصل از خون و زائدات ماهی و حتی سیراب و شیردان گاو پاها و استخوان به این مرغ ها داده می شود و 30 درصد موادغذائی آنها را پروتئین حیوانی تشکیل می دهد اگر در برخی انواع این مرغ ها گوشت مرغ ماشینی 2 دقیقه بیشتر پخته شود خرد می شود و اگر سرد شود بوی ماهی می دهد و بوقلمون ها بدتر از مرغ.

در این مرغداری های صنعتی خیلی از مرغ ها هم زیرِ دست و پا می میرند و بسته بندی شده و به دست مصرف کننده می رسد. آنتی بیوتیک ها مهم ترین و اساسی ترین مواد برای مرغداری های صنعتی می باشد.

مرغداری های صنعتی زمانی افتتاح شد که شرکت های داروئی و تولید مواد دامداری این مواد اساسی یعنی «آنتی بیوتیک» را توانستند به حد فراوانی تولید کنند.

این مرغداری ها چه شرایطی را برای این مرغ ها ایجاد می کنند: 1- استرس 2- در یک مترمربع 15 تا 20 مرغ 3- کمبود محیط سالم و بهداشتی 4- بیماری زیاد در بدن مرغ که بیش از 35 روز نباید بیشتر طول بکشد و غیره.

این آنتی بیوتیک ها و هورمون ها رشد حیوانات (مرغ) را به سرعت بالا می برند و هم زمان از بعضی مریضی ها (ویروس ها و باکتری ها) جلوگیری می کند. در این موارد چون آنتی بیوتیک مداوم در خوراک آنها
می باشد ویروس در بدن مرغ وجود دارد ولی علائمی بروز نمی دهد. در صورتی که فقط در مواقع بیماری مرغ باید آنتی بیوتیک داده شود.

کسانی که مرغ مصرف می کنند مصرف آنها فقط پروتئین هائی است که دستکاری ژنتیکی شده (پروتئین ژنتیکی) و این پروتئین ها اصلاً با کیفیتی نیستند و به جز ضرر برای سلامتی چیزی را به ارمغان نمی آورند. خصوصاً بیماری های هورمونی و غددی به وجود آورده و مصرف زیاد مرغ باعث سرطان سینه و تومورهای داخلی می شود.

یک شرکت آمریکائی-انگلیسی بیش از 50 رقم مرغ های محلی را دستکاری ژنتیکی و مرغ های چربی دار که تمام آن حاوی هورمون می باشد در تمام دنیا پخش نموده است.

این مرغ های ماشینی سفید نیستند بلکه قرمز، سیاه و به رنگهای مختلف می باشند….

در برنامه صنعت شیمی کشاورزی و شرکت های Biotec وارد ساختن بیش از هزارها ژن در سبد غذایی انسانها قرار دارد که اغلب آنها ریشۀ باکتریایی، ویروسی، قارچی، گیاهان و حیوانات غیر غذایی، حتی انسانی دارند. این توام است با خطر واقعی راه اندازی آلرژنهای جدید که راجع به آنها هیچ شناختی نیست و برخی از آنها می توانند حتی تهدید واقعی برای حیات انسان باشند.

morgh 3

همانطور که در اکثر غذاهای ژنتیکی بر ما ثابت شد که از ژن خوک و سایر حیوانات در تکنولوژی ژنتیک استفاده خصوصاً در مواد پروتئینی مثل مرغ و گاو که بعضی از ادیان (خصوصاً مسلمانان) با مشکلات و عدم آگاهی که آیا این گوشت حامل ژن خوک است یا نه؟ قابل مصرف می باشد یا نه؟ و در خیلی از مواقع آنها که اطلاعات کامل دارند و می دانند که در تکنولوژی امروزه در بسیاری از مواد غذایی از ژن خوک استفاده برای تولید بیشتر. همانطور که قبلاً توضیح دادیم این مرغ حداکثر 40 روز به رشد کامل و آماده استفاده می باشد از این نوع گوشت افراد مطلع کاملاً بر حذر هستند. هر چند عامل اصلی آنها خود یهودیان می باشند ولی خودشان هیچ استفاده ای از این نوع پروتئینی نمی کنند.

اعتراضات مردم از FDA به جهت اینکه بر روی این گونه مواد غذایی باید بر چسب هایی باشد که کاملاً از محتویات آن آگاه شوند ولی متأسفانه این برچسب ها فاقد اطلاعات کامل می باشد و FDA در این مورد سکوت را اختیار کرد.

fda

آنفلوآنزای مرغی و مرغهای OGM

اوایل نوامبر 2005 آقای جورج بوش، رئیس جمهور آمریکا در سازمان بهداشت ملّی (NIH) واقع در Maryland آمریکا با ارائه یک مدرک رسمی 381 صفحه ای با عنوان «استراتژی مقابله با اپیدمی جهان گیر Pandemy آنفلونزای مرغی» با همراهی یک هیئت عالی رتبه که شامل بیش از نیمی از سران حکومتی، آمریکا مربوط به امنیت داخلی، کشاورزی و سرویس های بهداشت، حمل و نقل و … جهت تأیید بر اینکه فرصت مهمی را از دست ندهند، است کاخ سفید از رئیس کل سازمان جهانی بهداشت که در ژنو می باشد دعوت به عمل و جلسه را برقرار و لازم می دانستند.

آقای جورج بوش با تصدیق اینکه هنوز موردی در رابطۀ با اپیدمی جهان گیر( Pandemy ) نه در آمریکا و نه در سایر نقاط دنیا ثبت نشده سخنرانی خود را آغاز کرد و با به شاهد گرفتن وقایع تاریخی گذشته از بیم قریب الوقوع آن خبر می داد. چرا که در قرن اخیر کشور آمریکا و دنیا با سه مورد اپیدمی جهان گیر((Pandemy مواجهه کرده اند که در هر سه مورد ویروس هایی که از پرندگان منتقل می شدند نقش اساسی ایفا می کردند. آقای بوش مردم آمریکا را از یک خطر جدی و قریب الوقوع بر حذر می داشت!!!!

با ذکر اینکه نه دانشمندان و نه دکترها قادر به پیش بینی زمان وقوع آن نیستند ولی یک صدا می گویند که دیر یا زود می بایست با آن مقابله کرد و اعضاء هیئت علمی همه بر این عقیده اند که یک اپیدمی جهان گیر پانومی از آنفلوآنزای مرغی خواهد بود.

بوش ادامه میداد که خیلی از اهالی جنوب شرقی آسیا با تماس نزدیک با مرغها به این مرض مبتلا شده اند و ویروس آنفلوآنزای مرغی از آسیا به اروپا رسیده. البته در حال حاضر از ابتلا هیچ حیوان یا انسانی در آمریکا خبری نرسیده حتی اگر با حیوان مبتلایی تماس داشته باشیم این به آن معنی نیست که مردم ما مریض خواهند شد با ذکر به اینکه در حال حاضر افراد بسیار قلیلی تماس خیلی نزدیک با پرندگان دارند که بتواند ایجاد خطر بروز و شیوع این بیماری را در دنیا دامن بزند.

بوش از کنگره آمریکا خواست که مبلغ 7/1 میلیارد دلار جهت مقابله با این خطر قریب الوقوع را تصویب کند و متعاقب آن مقدار یک میلیارد دلار دیگر جهت خریداری داروی جدید Tamiflu که محصول یک شرکت کالیفرنیای را خواستار شد. (چرا بوش از واقعه ای که هنوز اتفاق نیافته است سخن می گوید؟)

واشنگتن و WHO به شدت از این دارو جهت مقابله با هر نوع آنفلوآنزا از جمله نوع مرغی آن نیز به عنوان تنها داروی مفید دفاع کردند.

شرکت چند ملیتی ROCHE سوئیس که یهودی الاصل می باشد لیسانس مجوز انحصاری آنرا داشت، در پی تبلیغات وسیع آمریکایی و بین المللی حاکی از داستانهای مهلک بودن و مواردی که منجر به مرگ انسانها شده و خطر انتقال آن از انسان به انسان، سفارشات خرید دارو از جانب کشورهای دنیا به این شرکت سرازیر شدند.

چیزی را که آقای بوش نگفت و مخفی کرد این بود که داروئی بنام Tamiflu در اصل ساخت یک شرکت Biotec کالیفرنیایی به نام Gilead Science Inc. بود، شرکتی که آقای Donald Rumsfeld (دوست شفیق آقای بوش) در سال 1997 عضو هیئت مدیرۀ آن بود. در نوامبر سال 2004 زمانی که وزیر دفاع بود” معاون امور بهداشتی او طی دستوری تأئید می کرد که Tamiflu جهت مقابله و پیشگیری آنفلوآنزای مرغی، باید استفاده شود چرا که ثابت شده که ویروس H5NI به این دارو حساسیت و عکس العمل مثبتی ندارد و در آیندۀ نزدیک استفادۀ از آن از ماکزیمم الویت ها برخوردار است”. این مدرک پنتاگون نشان بارزی از مشارکت فعالانه دستگاه آقای بوش در ایجاد ربع وحشت و در پی آن هجوم دولت های دیگر جهت خرید Tamiflu می باشد.

یک مورد فساد مالی مربوط به Halliburton که آقای Dick cheney معاون رئیس جمهوری مدیر آن بود نیز قابل ذکر است که این شرکت چند ملیتی موفق به اکتساب قراردادهای چندین میلیاردی از دولت آمریکا برای بازسازی کشور عراق و سایر کشورهای اشغال شده باشد.

ایجاد ترس و وحشت بزرگ مربوط به آنفلوآنزای مرغی یکی دیگر از حقه بازی های واشنگتن بود که در جهت اهداف نه چندان شفاف حرکت می کرد.

کی سینجر و جنگ باکتریولژی

در دهۀ هفتاد میلادی هنری کی سینجر که توسط نلسون راکفلر حمایت می شد به عنوان مشاور رئیس جمهور ریچارد نیکسون هستۀ مرکزی سیاست خارجی آمریکا و متحدین آن (انگلیس، آلمان و سایر کشورهای عضو NATO) را استراتژی کاملاَ محرمانۀ کاهش جمعیت کشورهای جهان سوم تلقی می کرد و پروژۀ NSSM200 آنرا به وضوح نشان می دهد. دفتر ثبت کارهای کنگره سال 1975 نمایانگر آنست که برای تحقق بخشیدن به آن پروژه آقای کی سینجر چگونه CIA را مجهز به ادوات باکتریولژی کرد. بین اینگونه سلاحهای جدید برخی از ویروس های تغییریافته توسط انسان با کارآیی و میزان کشندگی بسیار بالاتر از HSN1 را می توان پیدا کرد.

از سال 1968 توسط محققین در غالب “برنامۀ ویژه دولت ایالات متحده برای ویروسهای مرگبار و کشنده” ویروسهای آنفلوآنزای تغییر یافته متعددی تکثیر و ترکیب شدند.

در طی این پروژه برای بدست آوردن یک سلاح مرگبار قابل سرایت سریع توسط تماس مردم با آن (نظیر امراض مرگبار تحت فرم آنفلوآنزا) از طریق ترکیب و تلفیق ویروس های سرماخوردگی و ویروس سرطان خون طراحی و مورد استفاده قرار گرفت.

به گفتۀ دکتر Leonard Horowitz محقق مشهور متخصص بیماری AIDS، دانشمندان پروژۀ سرطان زائی را به انسان ها و میمونهای زیادی را با سرطان مرغی (SARCOMA) جهت مطالعۀ آثار سرطان زایی آن آلوده ساختند، بدیهی است که از این گونه تحقیقات محرمانه در جایی سخن به میان نیامده است.

با توجه به آنچه گفته شد قابل نتیجه گیری است که در مورد امکان قریب الوقوع بودن بیماری همه گیری مثل آنفلوآنزای مرغی و فرم جدید آن HSNI جای شک و تردید فراوانی خواهد داشت.

درآمدهای حاصله از آنفلوآنزای مرغی در پی ایجاد وحشت و اضطراب علاوه بر آقای Donald Rumsfeld که سود هنگفتی از فروش Tamiflu عایدش شد از ترس و وحشت آنفلوآنزای مرغی شرکتهای چند ملیتی نظیر TYSON Foods و Agribusinessجهت افزایش برتری خود و اشاعۀ مزارع صنعتی استفادۀ کلانی بردند.

قابل تعجب است که مزارع صنعتی بزرگ Agribusiness که در شرایط بهداشتی نامناسبی فعالیت می کردند، آنطور که باید و شاید جهت تشخیص و پیدا کردن کانون پرورش نهفتۀ ویروس H5N1 یا امراض دیگر مورد مطالعه و کنترل قرار نگرفتند. بر عکس شرکت های زراعی کوچک علی الخصوص دهقانانی که در آسیا از 10 تا 20 مرغ پرورش می دادند مسئول تولید و شیوع بیماری قلمداد شدند. تبلیغات وسیع بزرگترین تولید کنندگان مرغ در آمریکا (TYSON Foods، Perdue Farms، Conagra poultry) در این جهت بود که شرایط تحت کنترل مزارع آنها مانع از بروز و شیوع هر گونه بیماری می شد از اینرو خیلی مطمئن تر از نحوۀ پرورش در هوای آزاد و خارج از کنترل تولید کنندگان آسیایی می بود.

نقش فعالانه دو پروفسور Rey Goldberg John Davisدر دانشگاه Harward در رشد و پیشرفت صنعت پرورش طیور و تولید گوشت مرغ آمریکا به حدی بود که علی رغم بروز H5N1 در سال 2003 در آسیا به نقل از مجلۀ WATT Poultry USA تولید مرغ ماشینی و ارمونی در تمام آمریکا منحصر به پنج شرکت چند ملیتی؛ مثال (TYSON Foods بزرگترین آنها در دنیا می باشد و Perdue Farms، Con Agra poultry، pilgrim,s pride ، Gold Kist Ineکه دست کمی از Tyson ندارند. این شرکتها هر هفته تولیدی معادل 370 میلیون دلار گوشت مرغ آماده برابر با 56 درصد کل بازار مرغ آمریکا را به خود اختصاص داده اند، در سال 2005 تولید گوشت مرغ آنها معادل 22 هزار تن بود، که سهم TYSON Foods از Arkansas به تنهایی 14 هزار تن می شد.

GAO دفتر حسابرسی کل دولت آمریکا در ژانویه 2005 گزارشی تحت عنوان ” سلامت تولید گوشت گاو و مرغ” تحویل دولت می دهد، طی آن گزارش می شود که خط تولید گوشت مرغ و گاو بالاترین نرخ رشد مریضی و عفونت را نسبت به کلیۀ بخش های تولیدی آمریکا و سایر کشورها دارا می باشد.

و آن به دلیل تماس نزدیک و طولانی حیوانات با عناصر شیمیایی خطرناک، خون، مدفوع (که به جهت عدم تعویض هوا و دمای بالا بیش از بیش خطرناک می شوند) می باشد. کارگران این شرکتها در شرایط کاری بسیار سخت با صداهای گوش خراش در تماس مستقیم با ابزار تیز و برنده و تجهیزات و ماشین آلات خطرناک، کار می کنند.

بنا به گزارش Viva USA که یک سازمان غیر انتفاعی است که کار آن تحقیق و کاوش بر شرایط مزارع صنعتی آمریکاست، “این شرکت ها؛ استفاده از علم ژنتیک و بکاربردن ژنهایی مثل خوک برای تولید و زود فراوری سیستم تغذیه و ممانعت از هر گونه بیشتر حرکت و جابجایی طیور باعث فربه شدن سریع آنها می شوند.”

با اشاره به یک مدرک USDA در سالهای 40 برای پرورش مرغ 2 کیلویی 12 هفته وقت لازم بود، امروزه با استفاده از ابزار غیرطبیعی مرتبط با تولید صنعتی طیور بعد از 5 هفته (حداکثر40روز) به وزن مطلوب جهت کشتن می رسند.

استفاده از این روش های پرورشی توسط شرکت های بزرگ چند ملیتی مشکلات عظیم بهداشتی در بطن مزارع صنعتی با تمرکز بسیار زیاد طیور را باعث شده. تزریقات آنتی بیوتیک ها، واکسن های متعدد باعث افزایش نامتناسب وزن ماهیچه ای با اسکلت استخوانی مرغ و متعاقب مشکل تحرک و در برخی موارد شکستگی استخوان و مرگ آنها می شود، مواردی مثل ورم سینه – التهاب شدید پاها- عدم تناسب رشد سایر ارگانها باعث بروز مشکلات قلبی و کلیوی افزایش بیش از حد مایعات در ارگانیزم حیوان و خیلی موارد منجر به مرگ می شود.

“مقررات نظارت بر سلامت حیوانات” با ایجاد یک مصونیت ویژه شامل حال مرغ ها و حمایت از آنها نمی شود و دولت فدرال راجع به محل رشد، نوع تغذیه و کمیت و کیفیت رشد آنها در داخل مزارع صنعتی هیچ منعی قائل نشد.

بنا به نظر متخصصین سلامت حیوانات مسوولین اصلی تولید و انتشار ویروس و امراضی مثل H5N1 مزارع صنعتی آمریکایی هستند نه مزارع خانوادگی آسیایی.

دنیای پر از طیور تغییریافته ژنتیکی؟

شرکت TYSON Foods به تنهایی در سال 2006 بیش از 26 میلیارد دلار فاکتور فروش داشته بدلیل اینکه ایجاد نگرانی در مردم و وحشت از بیماری آنفلوآنزای مرغی سود حاصله از فروش طیور که 49 درصد افزایش داشته). در حالیکه نرخ سود آن مساوی با 40 درصد بود و این بیانگر نقش ترس حاکم بر مردم و استفادۀ بهینه کردن از آن توسط شرکت های چند ملیتی در جهت کسب سود بیشتر است.

در اواخر قرن گذشته شرکتهای بزرگ آمریکایی خیلی نزدیک به کنترل کامل بازار طیور و به نظر می رسد که فاکتور آنفلوآنزای مرغی کمک بسیار زیادی در راه رسیدن به سرمایه های کلان و کنترل باز جهانی مرغ می باشد.

یکی از اهداف آنها بازار بزرگ آسیا بود در حالیکه دولتهای محلی تحت فشار WHO و سایر سازمانهای بین المللی مرغداری های کوچک را وادار به بستن طیور در محیط های کوچک و ناسالم و در نهایت مجبور به تعطیل کارگاهها کردند که این امر منجر به ایجاد بستر مناسب برای فعالیت شرکت های چند ملیتی TYSON Foods و گروه تایلندی CPGroup که یکی از بزرگترین شرکت های آسیایی و Agribusiness شد.

GRAIN که یک سازمان فعال در تمام زمینه های تغییرات ژنتیکی و دستکارهای غیر قابل قبول OGM می باشد. طبق گزارشی در سال 2006، چنین افشاگری کرد، کلیۀ شرکتهای چند ملیتی فوق در تمام نقاطی که آنفلوآنزای مرغی مشاهده شد، دارای یک خط تولید بوده اند.

در آغاز 2006 مشاهدات مربوط به آنفلوآنزای مرغی در کشورهای مختلف شروع شدند – آناتولیا، بلغارستان،کرواسی، همه آنها متعاقب واردات گوشت مرغ از CP Group (تهیه شده در چین، تایلند و کامبوج یا سایر نقاط تولید کننده در ساختارهای بزرگ و ناسالم با تمرکز بیش از حد حیوانات جاهایی که شرایط مناسب برای رشد ویروس را ایجاد می کرد) توسط هواپیما یا قطار با این بیماری مواجه شدند.

تولید گوشت مرغ در چند دهۀ اخیر تحولات فوق العاده ای در کشورهای آسیایی داشته، در کشورهایی مثل تایلند، اندونزی و ویتنام که بیشتر از همه جا بروز مریضی به ثبت رسیده شاهد رشد فزاینده تولید هستیم. یعنی از 300 هزار تن سال 1971 به 2/400/000 تن سال 2001 رسیده ایم. تولیدات کشور چین طی دهۀ 90 میلادی سه برابر شده و به حد 9 میلیون تن رسید. تمام این افزایش ها مربوط به بروز مزارع صنعتی در حومۀ شهرهای بزرگ می باشند که همانگونه که گفتیم زمینۀ مساعد جهت انتشار ویروس های شدیداً تهاجمی مثل H5N1 را فراهم می کنند، که با تبدیل شدن به Pandemy می توانستند حتی به انسان هم سرایت کنند.

سازمان کانادایی Beyond Factory انتشار ویروس را در پی ایجاد ساختارهای بزرگ صنعتی تولید مرغ اجتناب ناپذیر تلقی می کنند نه تنها در آمریکا بلکه در تمام کشورهای آسیایی مثل تایلند، چین، ویتنام، شرکت های بزرگ میلیونها طیور پرورش می دهند. جوجه های آنها برای صنایع تبدیلی دیگر بطور مستقیم یا غیر مستقیم بعنوان تولید کنندۀ تخم مرغ به کشورهای دیگر صادر می شوند. مثل نیجریه (که اولین مورد بیماری در آفریقا مربوط به آن کشور است)؛ تولید مواد غذایی برای طیور و سایر حیوانات نیز از اقلام تولیدی آنهاست که اغلب صادر هم می شوند. معمولاً آلوده به مدفوع طیور بوده که می تواند ناقل ویروس های فعال باشد، قابلیت پخش شدن در زمینهای اطراف و آلوده ساختن آبهایی که حیوانات وحشی از آنها شرب می کنند را داراست و همچنین صادرات این فضولات بعنوان کود نیز می تواند ناقل بیماری باشد. مدفوع طیور در غذای ماهی ها هم یافت شده که بعضاً مستقیماً وارد محیط آنها می شود.

به نظر می رسد که پرندگان وحشی مبتلا به HPAI (آنفلوآنزای ویروس A شدیداً مهاجمی) در آسیا، ترکیه و نیجریه بطور مستقیم با ویروس هایی که در شرکت های بزرگ تولید طیور تکثیر شده اند تماس حاصل کرده اند.

به عقیده همۀ مسئولان و صاحبنظران پرندگان مهاجر از شمال به جنوب و مناطق گرمتر پرواز می کنند و حال اینکه ویروس آنفلوآنزای مرغی از شرق به غرب رفته و رؤسای WHO و ” مرکز کنترل بیماری ها” دولت ایالات متحده ایجاد وحشت در رابطۀ با پرندگانی که اصلاً مهاجرت نمی کنند را در دستور کار خود قرار داده بودند.

شرکت CP Group در سال 2005 با بیش از 20 کشور دنیا مراودات بازرگانی داشته و شرکت آن در چین هشتاد هزار کارگر دارد “Chia Tai Group ” صاحب آن Dhanin Chearavanon در سال 1964 در Arbor Asres Farm بزرگترین شرکت دنیا در شهر Connecticut (USa) کار می کرد. این شرکت با سرمایۀ Nelson Rocke Feller بنا شده بود.

Chearavanont با برادررئیس جمهور آمریکا Neil Bush شریک بود، معاونChearavanont وزیر اسبق امور خارجه تایلند نیز وارد کمسیون سه جانبه David Rocke feller شده بود.

پنج شرکت آمریکایی که ذکر کردیم با شرکت تایلندی فوق همه با کاخ سفید مرتبط بودند که در سدد صنعتی کردن سیستم تولید در سطح دنیا بودند. در این زمینه نتیجۀ پژوهش انگلیسی اعلام کرد که در صورتیکه تولید کلیه مرغ دنیا منحصر به 6 شرکت فوق میشد، مرغ می توانست بعنوان اولین حیوانی که کاملاً از نظر ژنتیکی تغییریافته باشد مطرح بشود.

برخی از گزارشات مربوط به انتشار ویروس آنفلوآنزای مرغی از آسیا به اروپا که در تاریخ 29 اکتبر 2005 در روزنامۀ Times بچاپ رسیده حاکی از پروژه تحقیقاتی Roslin Institute با همکاری Laurence Tiley استاد ویروس شناسی دانشگاه کمبریج است که میبایستی از مرغ های تغییریافته ژنتیکی جهت تولید جوجه های مقاوم به ویروس H5N1 استفاده می کرد. بدین ترتیب جوجه های ترانس ژنی (Transgenic) حامل قسمتی از مواد ژنتیکی قابل انتقال به تخم مرغ هایشان می شدند و جوجه های حاصله از آنها می توانستند مقاوم به ویروس آنفلوآنزای مرغی بشوند.

Roslin Instiu lute که به اندازۀ کافی با گوسفند Dolly جلب توجه عموم شد با VIRAGEN شرکت بیوتکنولژی فلوریدا قراردادی مبتنی بر حقوق تجاری ناشی از تکنولوژی ترانس ژنتیکی TRANSGENIC ویروس آنفلوآنزای مرغی بسته بود، طبق آن روش یک رقم از مرغهای ترانس ژنتیکی قادر به تولید تعداد بی شماری (بی نهایت) تخم مرغ است که در Albume سفیده تخم مرغ خود هر نوع ترکیبی از نوع ویروس و مواد شیمیایی از قبل تعیین شده را می تواند حمل کند.

Tiely خیلی خوش بین بود و آشکارا از امکان تولید ژنتیکی مرغ در تمام جهان که از یک نژاد تغییر یافته ژنتیکی در روزنامۀ Times صحبت می کرد، و آنرا خیلی قریب الوقوع (سه تا چهار سال) تلقی می کرد. وقتی ما به این مرغهای ماشینی نگاه کنیم از نظر شکل و ظاهر یک شکل و مساوی و با مرغهای محلی کاملاً متفاوت می باشند.

دستیابی به علم OGM باعث شد که یک گرده کوچک از شرکتهای چند ملیتی Agribusiness که سه تای آنها آمریکایی هستند بتوانند اصلی ترین منابع غذایی دنیا را تحت اختیار خود قرار دهند و کلیه حق تولید برخی مواد غذایی پایه که مربوط به قسمت اعظم جمعیت دنیا مثل برنج ، گندم، سویا، در آینده گندم را نیز بخود اختصاص دهند.

“انقلاب ژنتیکی” با استفاده از ترس وحشت انداختن در جهان خطر انتقال بیماری بین انسانها، تصمیم به تصاحب مهمترین منبع پروتئین انسانها (مرغ و خروس) را گرفتند. سپس گام بعدی پروژه برای کنترل زنجیره غذایی انسان بود که در یک روز آرام تابستانی در شهر Scott واقع در Missisipi انجام پذیرفت، عواقب آن بسیار وحشت انگیزند.

جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران

 

 

منابع و ماخذ: (برای وضوح بهتر بر روی تصاویر ذیل کلیک نمایید)

morgh - manabe 1 morgh - manabe 2

morgh - manabe 3

morgh - manabe 4

در ذیل برخی از نظرات ارسال شده کاربران محترم در خصوص این مطلب آورده شده است:

دکتر سید علی حسینی
به عنوان یک متخصص تغذیه طیور باید چند نکته را درباره این مطلب به اطلاع خوانندگان برسانم:
۱- رشد سریع طیور و بازدهی غذایی بابلای آنها در ۵۰ سال اخیر به خاطر اصلاح نژاد مرغان گوشتی است. برای این امر از ترکیب نژادهایی از مرغ استفاده شده است که می توانند گوشت خوبی تولید کنند. این اصلاح نژاد بخشی مربوط به انتخاب بهترین مرغان برای گوشت گیری سریعتر است. اما این که این محصولات ترانس ژن هستند (یعنی از ژن موجود دیگری به غیر از مرغ به آن وارد شده است) به سادگی نمی توان اظهار نظر کرد چون در کشورهای غربی (بر خلاف کشور ما) مققرات سخت گیرانه ای برای محصولات ترانس ژن وجود دارد وحتما باید به اطلاع مصرف کننده برسد که تا به حال چنینی چیزی گزارش نشده است، اما می توان به این مورد مشکوک بود.
۲- تراکم پرورش مرغ در شرایط استاندارد که خود شرکت های غربی مطرح می کنند برای مرغ هایی که ما در ایران مصرف می کنیم ۱۰-۱۲ عدد است. در سن کمتر که وزن کمتری هم دارند تراکم بیشتر است که طبیعی است مرغ کوچکتر جای کتری هم بخواهد.
۳- معروفترین نژاد مرغ صنعتی در دنیا ROSS است و COBB در مرتبه دوم است که به دلیل شرایط اقلیمی ایران سویه COBB کمتر وارد شده است. سویه های اصلاح شده متعدد دیگری هم در دنیا وجود دارد.
۴- متاسفانه تعداد قابل توجه مرغدارهای ایرانی به دلیل کمبود اطلاعات و عدم آموزش های تخصصی توسط جهاد کشاورزی (سازندگی سابق) استانداردهای تولید شرکت های غربی را نیز رعایت نمی کنند و در زمینه تراکم، تهویه و خوراک سر خود عمل می کنند که مشکلات را دو برابر می کند.
۵- در هیچ جای دنیا و در هیچ منبع تخصصی طیور در زمینه خوراندن هورمون به مرغها هیچ کلمه ای نوشته نشده است و چنین چیزی وجود ندارد. هورمون به دام تنها در آمریکا برای گاو شیری مجاز است (و نه حتی اروپا) که خانم های باردار در آمریکا نباید شیر گاو این چنینی مصرف نمایند.
۶- در مورد مصرف آنتی بیوتیک به عنوان محرک رشد در طیور استفاده می شود که از سال ۲۰۰۶ در اروپا به کلی ممنوع شده و در امریکا هم تا حد زیادی ممنوع است. متاسفانه مرغداران و دامداران ایرانی به این امر توجهی نشان نمی دهند و یا حداقل استاندارد ان را رعایت نمی کنند. هر آنتی بیوتیکی یک دوره منع مصرف قبل از کشتار یا عرضه شیر به بازار دارد تا از بدن دام کاملا بیرون برود و در غذای انسان باقیمانده آن وجود نداشته باشد. سازمان بهداشت جهانی هم در این باره سال جهانی نامگذاری کرده است.
۷- همانطور که قبلا هم در کامنتی تذکر داده شده بود آنتی بیوتیک بر ویروس اثر ندارد (مانند عدم تاثیر آنتی بیوتیک در سرماخوردگی انسان) و ما بیماری مشترک بین انسان و پرنده نداریم به غیر از موردی که در سالیان اخیر ایجاد شده است که از آن هم در کشور ما جلوگیری شده است. آنفولانزای فوق حاد پرندگان که در صورت واگیری انسان نتیجه های جز مرگ در چند روز ندارد پس این مطلب که مرغها پر ویروس و باکتری هستند صحت ندارد.
۸- در محیط طبیعی و در لانه مرغ ها هم پرندگان روی فضولات خود می خوابند اگر چه با تراکم کمتر.
۹- نکته بسیار است و مجال کم ولی

نویسندگان سایت دقت کنند که اشتباهات بسیاری در مقاله شان وجود دارد و می توانسیتد با یک مطلب دقیق علمی هم همین حرف را بگویند ولی این مطالب غیر قابل استناد و عوامانه است.
نکته دیگر این که ما در ایران چیزی به اسم مرغ طبیعی و سالم نداریم فقط می تونیم بگوییم مرغ محلی که آن هم بیشتر با ته سفره روستایی تغذیه می شود همان غذایی که در تولید ان سم و کود بسیار ی به کار برده شده است و لذا خیلی تفاوتی نمی کند.

بهداد حیدرنژاد

باسلام خدمت همه هموطنان عزیز:
اینجانب دارای مدرک مدیریت و پرورش مرغ گوشتی و سابقه کار در مرغداریهای کشور میباشم. خواستم عامیانه خدمت شما دوستان عرض کنم تقریباً۹۵% مطالبی که در این مقاله گفته شد درست نبوده و خلاف علم و واقعیت میباشد یعنی فقط کافی بود نویسنده این مقاله کمی فقط کمی مطلب در مورد پرورش مرغ گوشتی مطالعه کرده یا حداقل بابت تشویش اذهان عمومی و نوشتن این مقاله بی اساس ۲ روز وقت خود را در مرغداریها میگذراند.
استفاده هورمون، پودر ماهی، سیراب شیردان گاو و …. کاملاً غیر واقعی و غیر منطقی میباشد چون هیچکدام از این موارد نه بهداشتی بوده نه مقرون به صرفه میباشد.
بنده با توجه به مطالب غیر واقعی که گفته شد بر خود وظیفه میدانم که جهت روشن شدن اذهان مخاطبان نکاتی را عرض کنم در صورتی که کاملاً واقف میباشم که نویسنده هم خود میداند که مطالب غیر واقعی است و فقط در جهت ترس و اضطراب و تشویش اذهان عمومی گفته شده.
نه هورمونی وجود دارد و نه به صرفه است که استفاده شود چون اساساً این مرغها به دلیل اصلاح ژنتیکی که در ایرانم انجام نمیشود به منظور پرورش اقتصادی و صنعتی یه تمام دنیا صادر میشود وبه همین دلیل تغیرات ژنتیکی کاملاً طبیعی میباشد که در این مدت زمان ۴۵ روزه مرغ به وزن ۳ کیلوگرم برسد بدون اینکه مواد هورمونی داده شود فقط به خاطر اینکه ژنتیک آنها به این صورت میباشد یعنی به صورت ساده تر اگر خود شما هم یکی از همین جوجه ها را خریداری کنید و در منزل خود نگهداری کنید در صورتی که دان آن را فراهم کنید میتوانید در مدت زمان حداکثر ۶۰ روزه به وزن۲/۵۳ کیلوگرم برسید لذا در مرغداریها با استفاده از مکملهای مجاز رشد که همان ویتامینها میباشد(A,D3,E,C) سرعت رشد تسریع شده و زودتر به این وزن میرسند.
در مورد روشنایی و نور هم باید عرض کنم که در مرغداریها هم خاموشی و استراحت وجود دارد اصلاً باید وجود داشته باشد جهت حصول نتیجه بهتر، حداقل روزی ۶ ساعت خاموشی بعد از هفته اول داده میشود ضمن اینکه باید به این مسئاله توجه داشته باشید که آنجا آسایشگاه خیریه مرغ نیست بلکه پرورشگاه صنعتی و اقتصادی مرغ است بنابراین فرش قرمز برای مرغ پهن نشده.
در جایی ذکر شده آنتی بیوتیک مدام در دان هست در صورتی که آنتی بیوتیک فقط در زمانی که نیاز باشد یعنی زمان بروز بیماری به دان اضافه میشود نه در هر زمانی چون خود آنتی بیوتیک کاهش دهنده سرعت رشد میباشد و همانطور که در انسان هم تجویز میشود مانعی برای مرغ هم ندارد ضمن اینکه طبق نحوه مصرف قید شده توسط شرکت تولید کننده آنتی بیوتیکها مصرف آن باید ۱۵ روز قبل از کشتار قطع گردد و در این صورت هیچ خطری بابت این مسئاله وجود ندارد.
در جایی دیگر هم ذکر شده مرغ به دلیل بیماری روی پایش نمیتواند بایستد که این هم به دلیل نداشتن اطلاعات یا عمداً گفته شده چون مرغ به دلیل اینکه در مدت زمان کوتاه وزن بالایی را میگیرد و بر خلاف سرعت رشد وزنش اسکلت پایش رشد نمیکند بنابراین به دلیل سنگینی مینشیند نه بیماری ویروسی.
و خیلی دیگر از موارد ذکر شده که فرصت اشاره در حال حاظر ندارم از پایه و اساس عمداً یا سهواً کذب میباشد.
باشد که افراد بابت منافع شخصی خود اقدام به ایجاد ترس و استرس بین هموطنان ننمایند.

مرغدار

آقای دکتر. چرا نمیگید مرغ های رسمی ۴ ماهه به این وزن میرسن و این بخاطر هورمون و مواد دارویی نیست. بلکه تو مرغداریها به علت روشن بودن ۲۴ ساعته چراغ ها و اینکه یک مرغ ۴۵ روز ۲۴ ساعته در حال خوردنه سریع رشد میکنه. مرغ های رسمی اینطور نیستن. این ها گزارش های غلطیه که فقط ضربه به تولید مملکت میزنه. شما خودت ۴۵ روز هر لحظه غذا میل کنید وزنتون چقدر میشه؟ مرغ های ایرانی هورمون ندارند. بهتره مطالعتون رو بیشتر کنید تا به یکی از مهمترین نقاط و تولیدی های کشورتون ضربه نزنید.

سيد مهدي
جناب آقای دکتر لطفا نظرهای مخالف را هم درمعرض دید بینندگان قرار دهید .شما را به خدا اگر سندی ندارید مردم بیچاره را گمراه نکنید . در ایران در پرورش مرغ از هیچ هورمونی استفاده نمیشود اصلا اگر ممکن هم باشد مقرون بصرفه نیست .سری به یک مرغدار آشنا بزنید قسمش بدهید که آیا از هورمون استفاده میکند ؟اگر لازم میدانید یک روز با شما حضوری بحث کنم مطمئن باشید روز قیامت باید برای خراب کردن ذهن مردم پاسخ بدهید.

دامپزشک

سلام
جناب دکتر شما بهتر بود قبل از انتشار چنین مطالبی یک مرغداری را ازنزدیک بازدید می کردید و با یک دامپزشک صحبت می کردید.
اشتباهات این مطالب شما :
ساعات روشنایی با نور بسیار کم طی می شود که چشم هم خوب نمیبینه.
آنفولانزا اگر مرغی بگیرد معدوم می شود.
هورمون جایی در پرورش مرغ چه در ایران و چه در خارج از ایران ندارد.
دستکاری ژنتیکی برای اصلاح این پرنده بوده و هیچگونه ژ« خوکی در آن استفاده نشده.
مرغ های محلی اگر کالبدگشایی کنید در اندام های درونی به جز انگل انواع بیماری ها را می توان دید زیرا دوره پرورش طولانی است و واکسنی داده نمی شود.

تنها بدی این مرغ ها مصرف آنتی بیوتیک و باقی ماندنش در بدن است.که مردم بهتر است مرغ ارگانیک مصرف نمایند.
امیدوارم این مطلب را بخوانید و اشتراک گذارید.

با تشکر یک دامپزشک

سامان
با سلام خدمت دوستان.
اینجانب کارشناس ارشد رشته تغذیه طیور دانشگاه تهران هستم.
و با اطمینان ۱۰۰% بر کذب بودن مطلب ذکر شده مهر صحه می گذارم.
اگر یه نفر ادم عادی این حرف رو میزد من زیاد ناراحت نمیشدم.
دکتر روازاده عزیز شما به عنوان یک ادم تحصیل کرده اونم تو دانشگاه تهران هنوز نمیدونین هر مطلبی که میگین باید منبعش رو هم ذکر کنین؟؟؟؟؟؟
لطفا افکار عمومی رو مخدوش نکنین. به جای اون اگه واقعا له فکر سلامت مردم هستین’ از نحوه تهیه داروهای انسانی تو ایران مطلب بذارین!!!! هم مرتبط با شماهم روشن میشه مردم بیستر از کجا دارن ضربه میخورن. (مثلا کشف بیش از ۱۰ میلیارد نشاسته در سال ۹۰ که دست اقا زاده ها بود به جاب انتی بیوتیک تو اوج تحریم ها).
صنعت مرغداری سالیان متمادی است که داره تحقیق و پژوهش میکنه جهت افزایش بهره وری. اولین دستگاه جوجه کشی در سال ۱۳۳۰ از امریکا به ایران وارد شد اون دوران تقریبا دوره پرورش مرغ گوشتی بیش از دو برابر امروز بود . امریکا خودش به تنهایی ۵۴% مرغ گوشتی دنیا رو تولید میکنه بالغ بر ۱۴ بیلیون جوجه گوشتی در سال( کتاب پرورش مرغ گوشتی” ترجمه دکتر جواد پور رضا و FAO).
اصلاح نژاده که باعث شده مرغ گوشتی تو این حدود ۴۲ رور به وزن ۲۶۰۰ برسه نه هورمون.
بعدش دکتر عزیز فراموش نکنین هزینه تهیه یک گرم هورمون چقدر سرسام اوره. اصلا خودتون به این فکر کردین؟
لطفا نظر اینجانب رو هم درج بفرمایین.
سپاس فرراوان.

علی والی

سلام جناب دکتر روازاده.
اینجانب دکتر علی والی دامپزشک هستم و حدود ۳ سال سابقه مرغداری و ۶ سال سابقه توزیع و تلقیح واکسنهای طیور منطقه دماوند و فروش نهاده های تغذیه ای طیور شامل ذرت و سویا را دارم .
میخواستم به اطلاعتان برسانم مطالبی که میفرمایید هیچکدامشان پایه علمی و حقیقی ندارد. از جمله در مورد اینکه چرا طیور صنعتی طی مدت ۵۰ روز به وزن ۲٫۵ یا حتی ۳ کیلوگرم. میرسند درحالی که طیور محلی اینطور نیستند.. نمیدانم آیا در مورد اصلاح نژاد تا بحال چیزی شنیده اید یا نه؟
در مؤسسات تحقیقاتی اصلاح نژاد طیور گوشتی از گروه هم سن با شرایط یکسان پرورشی و تغذیه ای ، تعدادی را که وزن بیشتری دارند انتخاب میکنند و آنها را آنها را اصطلاحا جفت می اندازند . بچه های اینها از پدر و مادرشان صفت ژنتیکی چاقی را به ارث میبرند و حتی از آنها هم چاق تر خواهند شد. اینکار را با بچه های آنها هم تکرار و تکرار میکنند. نتیجه اینکه طی چند نسل ، نژاد حاصله شرایط بدنی و راندمان تولید گوشت بمراتب بهتری خواهد داشت.
در ضمن ، در دوره پرورش طیور صنعتی از یک روزگی تا انتها ، به هیچ وجه هیچگونه فرآورده هورمونی چه بصورت خوراکی یا آشامیدنی یا تلقیحی استفاده نمیشود و در ایران در هیچ داروخانه دامپزشکی داروی هورمونی برای تقویت تولید گوشت طیور وجود ندارد و مرغداران هم استفاده نمیکنند چون نیازی ندارند.
در رابطه با صحبتهای دیگر شما هم بنده کاملا مخالف عقایدتان هستم و با واقعیت اصلا همخوانی ندارد.
. . باتشکر

نوشته های مشابه

‫۱۰ دیدگاه ها

  1. ای غرب زده هاباپیشرفت تکنولوژی همچنان امراض بیشتر می شود .پس تمدن غرب که فقط به مادی گرایی چسبیده ودین را رها کرده چه گلی بر سر انسان ها زده
    دکترهای غرب زده:شما بجای این که کتاب (در حوزه سلامت و روان)غربی ها را بخوانید وبه خورد مردم بدهیدبروید علم پیامبر رو که بر دو قسم تا کید دارد رو یاد بگیرید که یکی علم دین (فقه)ودیگری علم بدنها(طب)من یک طلبه ام ومی گویم کاش علوم ائمه (از جمله طب)از حوزه ها خارج نمی شد

  2. پدر من در همین مرغ داری کثیف کار می کرد وسرطان گرفت وفوت کرد .در آنجا هزار مرغ مریض زنده را در کوره می سوزاندند .آیا این انسانیت است.پدرم می گفت که شب لامپ ها را ده دقیقه خاموش می کردیم وبعد زود روشن می کردیم ومرغ هاخیال می کردند صبح شده و دوباره تخم می گذاشتند
    همچنین مرغداران گرامی در هر پرورشی باید تدریجی بودن تربیت را در نظر بگیرید مثلا وقتی نان پخته می شود باید به تدریج پخته شود وگرنه به آن نان نیمه پخته می گویند در مرغ هم همینطور است وقتی دفعتا بدنش پر از گوشت می شود معلو م می شود که غذا درست هضم نشده و چاقی کاذب را به وجود می آورد
    من همچنین با قصابی هم مخالفم چون کراهت دارد و قصاب را قسی القلب می کند

  3. با سلام و احترام
    من هیچگاه در بخش نظرات شرکت نمیکردم اما مدتی است که احساس میکنم که عدم اطلاع رسانی صحیح و ذکر موارد یحتمل در حوزه ی تخصص خود, گناه شرعی بر این بنده حقیر است.
    به عنوان فارق التحصیل رشته بیوتکنولوژی, تمامی اسناد ذکر شده در متن را از طریق روشهای ترانس ژنیک بیوتکنولوژی امکان پذیر و حتی این روشها را از ابتدائیات این علم میدانم.
    در مورد وجود هورمونهایی خاص در مرغهای صنعتی همانطور که در مقاله به آن اشاره شد در واقع انتقال ژنهای مسئول سنتز پروتئین یا هورمونهایی خاص مورد توجه است که این روش همانطور که گفته شد در این علم به طور گسترده به منظور تولید صنعتی و انبوه موارد مختلف دارویی (هورمونهایی مانند انسولین), غذایی و…صورت میگرید.در اغلب این موارد نیز باکتریهایی مستعد این عمل به عنوان هم حامل و هم مقصد برای جایگذاری ژنی خاص به منظور سنتز یا تولید پروتئن , هورمون یا آنزیم مورد نظر انتخاب میگردند…انتخاب مرغ به عنوان مقصد این ژنها امکانپذیر تر از باکتری میباشد,که در این صورت نسلهای بعدی مرغ تراریخته نیز حامل ژن مورد نظر بوده و توانایی سنتز و تولید هورمون مربوط به آن را دارند…
    هنگامی که صحبت از انتقال ژن میباشد با توجه به پیشرفتهایی که در این زمینه صورت گرفته تنها توالی یابی و تهیه کامل نقشه ژنتیکی جاندار موردنظر برای پیگیری بکر بودن آن گونه میتواند ابهامات را برطرف کند و آن هم در حال حاظر کاری بسیار زمان بر (چندین سال) و پیچیده و با درصد خطای بالا میباشد که تنها چند موئسسه بین المللی و فرامرزی توانایی انجام آن را دارند… دوستان منتقد تحصیل کرده لطفا از جانب تمامی علوم به موضوع نگاه شود. ممنون

    1. با سلام و احترام
      از طرف حکیم دکتر حسین روازاده ضمن تشکر از بیان نظراتتان جهت آگاه سازی کاربران محترم که کاملاً واضح و دقیق و کارشناسانه مرقوم نموده اید، لازم می بینیم که داستانی تلخ و حکمت آموز را از طرف حکیم روازاده جهت رفع دیدگاه های غیر کارشناسانه برخی از کاربران سایت نسبت به موضوع تراریخته ها خصوصاً موضوع مرغ مطرح نماییم.
      آقای دکتر نقل نموده اند که چندی پیش همانگونه که همگان اطلاع دارند مجدداً قصه تلخ آنفولانزای مرغی اعلام گردید. این بار نه برای اینکه آنفولانزایی در کار باشد، گویا قرار است اتفاق ناگواری رقم بخورد بدین گونه که به نام آنفولانزای مرغی، عده ای به خانه های مردم و مرغداری ها حمله برند و نسل های فراوانی از ماکیان رسمی و اصیل را معدوم نمایند، اما کار بدینجا خاتمه نیافت چون پروژه اصلی فقط معدوم کردن ماکیان رسمی نبود بلکه قرار بر این بود که نسل دوم مرغهای ژنتیکی (تراریخته=GMO) در کل کشور جایگزین نسل اول شود. از اینرو بعد از نابود کردن تعداد زیادی از مرغهای رسمی و کشتار کامل مرغهای ژنتیکی نسل اول، بدنبال جایگزین نمودن نسل دوم مرغهای ژنتیکی برآمدند.
      اینجا بود که کم کم موضوع طرح مرغ آنفولانزایی برای راوی قابل تامل گردید. راوی می گوید ما منتظر خبرهای جدیدی بودیم که ناگهان قصه آنفولانزای مرغی به شرکت های جوجه کشی مرغ های بازاری (ژنتیکی نسل اول) نیز کشیده شد که ناله صاحبان این شرکتها را صدا درآورد و یک صدا فریاد زدند که تخم مرغ های ما صد در صد بهداشتی و عاری از آلودگی است، چرا به ما دستور معدوم کردن آنها را می دهید. در جواب شنیدند چرا سر و صدای بیجا می کنید، ما برابر آنها به شما تخم مرغ می دهیم تا بتوانید بهتر از قبل به جوجه کشی خود ادامه دهید و این چنین شد. اما به چه قیمتی!!!؟؟؟
      پس از مدتی معلوم شد که با این طرح مرغ و تخم مرغها و جوجه های یک روزه ژنتیکی نسل اول به یکباره نسلشان معدوم شده و بلافاصله تخم مرغهای جدید وارداتی از طرف انگلیس به کشور ما هدیه شد که مرغ های حاصل از آن نیاز به خوردن غذاهای هورمونی ندارند زیرا که تولید هورمون همانگونه که کاربر عزیزمان جناب آقای شاهین اشاره فرمودند، در وجود این نسل به علت دستکاری ژنتیکی امری ذاتی است.
      به همین دلیل است که برخی از دوستان محترم ما به علت بی خبر بودن از این جریان با جدیت و قاطعیت فراوان تاکید براین دارند که “ما شاهد آن هستیم که این مرغها هرگز غذای هورمونی نمی خورند.” ، بله دوست عزیز اینکه شما می فرمایید درست است اما ما منظورمان این است که نسل اول هورمون می خوردند و نسل دوم، هورمون می سازند و در هر دو حال این ما هستیم که باید این هورمون ها را مصرف کنیم و تاوان آن را پرداخته و بپردازیم.
      و این قصه ها تا زمانی که ما خواب هستیم ادامه دارد….
      گروه مدیریت سایت

  4. سلام

    ای مردم افلا تعقلون؟ ای دکتر ها! افلا تعقلون؟

    وقتی همه مملکت شود دکتر و مهندس و علوم پایه بشود بی ارزش همین هست؛ آخه دکتر دامپزشک و عمومی و مهندس جوجه کشی! چه می دانند یا می خواهند از ژنتیک بدانند؟

    خواهر من ژنتیک دان هست یه کلمه از حرفای این دکتر ها رو قبول نداره این مقاله رو هم دارای هیچ مشکلی نمی دونه برعکس هر چی دکتره داره حرف مفت تحویل مملکت میده، اون روز اومدن توی مدرسه همین دکترا محلول فلوراید خالص کردن تو دهن بچه میگن باید چند ساعتم نگه داری!

    آقا گوشت مرغی که بوی گند بدتر از سگ میده، صورتیه، استخوان اون مرغ بدبخت ماشینی که با یه تیک شکسته میشه، بی حالی مرغ هلندی و تایلندی و آمریکایی که اگه تو طبیعتم ولش کنی و بندازی دنبالش، لگدم بکشی زیرش تکون نمیخوره، مریضی مرغا، غذای یک نواخت و دارای هزار مرض مرغداریا، افسردگی و پخمگی مرغ ماشینی، درد های درونی و عفونت های مرغ ماشینی، رشد زیاد ناخن های این مرغا و…

    با

    مرغی که اصلا نمیشه از فرز بودنش گرفتش، به اندازه غذا میخوره و استراحت میکنه، خاک بازی و ناخن گیری و تمیز کاری خودشو میکنه، وقتی مریض میشه خودش میره گل یاس و گیاهای خاص میخوره و خوب میشه، خوب میخوابه، گوشتش بوی خیلی بهتری میده، گوشتش عین گوشت گوسفنده و ریشه ریشه و قرمزه، عاطفه برقرار میکنه و سرحاله، ته مونده غذاهای سالم خودمونو میخوره و غذاش متنوعه و…

    این دو تا با هم برابرن؟ دیگه راجع به اینا که پخمه و کودن نیستیم خودمون مرغ و خروس محلی داریم، اینا چیه؟
    وای به حال مردمی که عینا تابع شیطان شدند و حرف اون رو که در قرآن زد که «کاری می کنم خلقت رو تغییر بدهند» انجام میدن.

    هر کس یه مرغ بذاره تو خونش ببینه چقدر اسراف تو خونش کم میشه برکت میاره چقدر باهاش رابطه عاطفی میگیره و غذاهای دور ریخته رو میخوره و تخم سالم میذاره

    العاقل یکفیه الاشاره!
    و الحمد لله

  5. باسلام ، خدمت جناب دکتر سلام و تشکر از اطلاع رسانی شما در مسیر سلامت مردم ، بنده کارشناس ارشد میکروب شناسی پزشکی و کارشناس آزمایشگاه دامپزشکی دارم ، آخه چرا یک دامپزشک یا یک مرغدار از مرغ صنعتی بد بگه ، کدوم آشپز میگه آشم شوره، من سه سال هم دامپزشکی بودم ،اگر از قضیه ژنتیک و هورمون بی خیال بشیم، بدونید که مگر کسی خیلی با وجدان و با خدا باشه و گرنه در بحث آنتی بیوتیک مرغداری های هستند که حتی ۵روز قبل از بارگیری برای کشتار مرغ ها ،آنتی بیوتیک به مرغ ها میدن ، حالا بیان همین دامپزشکان عوارض مصرف این آنتی بیوتیک ها را به اطلاع مردم برسانند، ضمنا همین روغن دامی یا روغن زرد را که همه میگن مضر هست ،انگلیسی ها از ایرانی ها خرید کردند و همین شرکت های تولید روغن نباتی توسط خودشان در ایران ساخته شد،همچنین همین اعتیاد به مصرف چای در ایرانیان و مصرف چای را همین انگلیس ها در ایرانی ها ایجاد کردند. اما کجاست شعار نظام سلامت و عمل به آن ، بدانید همانطور که در کنترل جمعیت کلاه سرمان رفت ، چند سال دیگه بر میگردیم ،میگیم آهای مردم ببخشید ما نگفتیم ،جمعیت ما بر اثر مصرف نوشابه، مرغ، چای، و همین روغن های مایع و نیمه جامد و سرطان ها و سکته های حاصل از مصرف آنها از دست رفت.

  6. سلام میخواستم بدونم در بین دام ها و طیور پرورشی کدومشون تغذیه هاشون تراریخته نیس و کلا نسبت به بقیه ارگانیک ترن؟
    بعد این ماست و شیر و پنیر سنتی تبریزی همشون تراریخته هستن به علت غالب و بیشتر بودن واردات دان تراریخته؟

    1. با سلام و احترام
      از روستا ها تهيه كنيد كه غذاي سالم خورده باشند
      چون تغذيه تمام دان و طيور پرورشي ذرت و مواد تراريخته دارد
      گروه مديريت سايت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا