گزارش سفر استانی دکتر روازاده به شهرستان مراغه + خبر مندرج در روزنامه فرهیختگان
به لطف و عنایت حق تعالی، در ادامه سلسله سخنرانی های حکیم دکتر حسین روازاده، ایشان میهمان مردم خوب و با صفای مراغه شدند.
آقای دکتر در روز پنج شنبه مورخ 3 مهر ماه سال ۱۳۹۳ در جمع پرشور نمازگزاران مسجد جامع شهرستان مراغه و جمعی از نمایندگی های معتمد و فارغ التحصیلان موسسه احیای سلامت حضور یافتند و در خصوص موارد متعدد به شرح ذیل سخنرانی ارزشمندی را ایراد نمودند، که بدین وسیله مراتب سپاس و تقدیر خود را از مسئولین محترم، مردم شریف شهر مراغه و حامیان تغذیه سالم اعلام کرده و از همه این عزیزان برای ادامه حمایت همه جانبه از توسعه فرهنگ غنی طب اسلامی دعوت می نماییم.
روابط عمومی موسسه احیای سلامت
اهم بیانات آقای دکتر روازاده در سخنرانی های شهرستان مراغه
- سخنرانی در مورد طبایع چهارگانه و ارائه مطالبی ارزنده در مورد هر یک از مزاجها
- بحت در مورد انقلاب های ارزشی و ضد ارزشی و مقایسه خروجی های یک انقلاب ارزشی با یک انقلاب ضد ارزشی
- اصلاح الگوی مصرف و سبک زندگی در یک جامعه ارزشی
- تدابیر مربوط به فرزند دار شدن (زمان قبل از بارداری) ، تدابیر دوران بارداری و دوران بعد از بارداری
- تاریخ دوران هخامنشی
- در مورد روغن پالم و روغن های صنعتی به صورت تفصیلی مطالبی را فرمودند و از اینکه وزارت محترم بهداشت و درمان مصرف آن را برای تولید بستنی های کارخانه ای ممنوع نکرده است ابراز تاسف کردند.
روغن طبیعی روغنی است که سفت نشده و نچسبد و روغن پالم با کمترین حرارت سفت می شود لذا این ماده خطرناک است ولی متاسفانه باید فرزندان ما با مصرف بستنی به خوردن آن ادامه دهند چرا که می گویند نمی شود صعلب را جایگزین آن نمایند!!!
- در مورد دمنوش که کلمه ای وارداتی است مطالبی بیان کرده و فرمودند که دشمن این کلمه را جهت جایگزین کردن چای ایرانی وارد فرهنگ ما نموده است زیرا می خواسته کلمه چای را به نفع این گیاه مرسوم سمی جا بیاندازد.
- در مورد آبیاری درختان در زمستان که غرقاب می گویند.
این کار باعث می شود درخت زود شکوفه نداده و سرمازده نشود.
لذا سرمازدگی اتفاق نمی افتد مگر کشاورز به خطا رفته و از آبیاری شب چهله (غرقابی) غاقل شود، بنابراین لازم است آنقدر آب به باغ داده شود تا سرما را با خود به داخل زمین منتقل نموده و درخت را به خواب طولانی تر برده و آفات بیشتری را از آن دور نماید (زمانی که سرما به عنوان آفت می آید شکوفه ای برای درختان نباشد و بعد از دوران سرما تازه درخت بیدار خواهد شد) لذا زمانی که درخت بیدار می شود زمانی است که از سرما زدن درخت خبری نیست.
- در مورد کاشت درخت به حدیثی گوهربار از امام صادق (علیه السلام) اشاره نمودند که در آن حضرت می فرماید در درخت کاری نباید ابتدا خاک را بر سر ریشه ریخت بلکه باید اول چاله را پر از آب نمود و بعد از قرار دادن درخت در آن، خاک را بر روی آن بریزیم تا درختی تنومند، پر محصول و کم آفت در برخی موارد بی آفت فقط به خاطر این عمل داشته باشد.
خبر برگزاری سومین همایش طب ایرانی اسلامی مندرج در روزنامه فرهیختگان
در این همایش یک روزه که با رویکرد سلامت جسم و روح و اصلاح الگوی تغذیه برپا گردید، دکتر روازاده گفت: برای آنکه بتوانیم در محیط جامعه شاهد پیشرفت در عرصه های علمی و فرهنگی باشیم، باید به ضرورت برنامه ریزی برای نشاط جسمی، روحی و تبیین علمی آن نگاه ویژه ای داشته باشیم.
وی افزود: در برخی از آیات قرآن کریم، روایات و احادیث توجه ویژه ای به اهمیت ورزش و نیرومند سازی جسم در کنار تقویت روح شده است.
وی با تحلیل مناسبی از قضیه طالوت، بر گسترش علمی و نیرومندسازی و قدرت علمی و ایمانی تأکید کرد و به برخی ادعیه و فرازی از رساله الحقوق امام سجاد(ع) به تبیین حقوق بدن اشاره نمود.
وی اظهار داشت: یکی از تحقیقات انجام شده پیرامون تولید ماده شیمیایی شبیه مورفین در بدن می باشد که پس از آزمایش آن در ساعت یک بامداد و علاج عملی آن بوسیله نماز صبح، آرامش عضلانی را از جمله برکات آن می دانند.
وی در پایان هدف نهایی تربیت بدنی و ورزش از منظر اسلام را حفظ و تأمین سلامت و بهداشت بدن، تقویت و رشد آن، کسب نشاط، شادابی، موفقیت و نهایتاً حرکت به سمت کمال عنوان کرد و از حضور قهرمانان ورزشی دانشگاه و علاقمندان به ورزش و نیز میهمانان و دست اندرکاران این همایش تشکر و قدردانی نمود.
دکتر حسین روازاده پزشک و استاد طب سنتی و مدیر عامل مؤسسه پژوهشی- درمانی طب جامع ایرانیان و دبیر کل جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران، ساعاتی را به بحث و سخنرانی پیرامون سلامت و تغذیه و سلامت جسم بعنوان مبنای سلامت روح پرداخت.
وی با بیان اینکه بدن انسان از ارکان چهارگانه (آب،آتش، خاک و هوا) تشکیل شده و این ارکان از مثلث (آب، روغن و نمک) شکل گرفته است، اظهار داشت: سلامت انسان در گرو تنظیم این مثلث می باشد.
دکتر روازاده در ادامه افزود: مستر همفر (بنیان گذار وهابیت در منطقه) در خاطراتش اقرار
می کند که استعمارگر پیر از او راهکاری در خصوص کشتار جمعی مسلمانان خواست که او در جواب به آنان گفته است، باید به بهانه بهداشتی، استفاده از آب چاه را ممنوع و پس از لوله کشی آب، منابع را آلوده و سمی کنیم.
مدیر عامل مؤسسه پژوهشی- درمانی طب جامع ایرانیان اضافه کرد: البته امروز آب اکثر شهرها نیترات و سولفات آلومینیوم و کلر دارد که برای سلامتی بدن انسان کاملاً مضر است.
دکتر روازاده افزود: به جای استفاده از قند و شکر استفاده از خرما، عسل، شیره انواع میوه ها، کشمش، توت خشک بهتر است.
وی تصریح کرد: بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدایی از غذا می شود ظروف سنگی و مسی می باشد که سفارش ائمه معصومین بوده و در کشور ما نیز رایج بوده است.
روازاده در بخش دیگر سخنان خود تأکید کرد: تمامی غذاهای طبیعی به صورت تازه استفاده شود، از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود، بیشتر از غذاهای سرخ نشده استفاده شود و از سبزیجات تازه و نان سبوسدار غافل نباشید.
این حکیم طب سنتی در ادامه به اخلاط چهارگانه (صفرا،دم، بلغم و سودا) انسان و طبع های گرمی و سردی پرداخته و در ادامه به سوالات حاضران پاسخ داد.
نماینده دکتر روازاده در آذربایجان شرقی در حاشیه این همایش به خبرنگار ما گفت: هدف از برگزاری چنین همایش هایی توجه به سلامت جسمی و روحی شهروندان و آشنایی با طب اسلامی و سنتی است.
وی از حضور دکتر روازاده در این شهرستان تقدیر و تشکر و ابراز امیدواری کرد: با برگزاری هر چه بیشتر این همایش ها در جهت سلامت جامعه و فرد بکوشیم. این همایش در باغ رستوران لیلپار (گلچشمه) برگزار شد.
سلام
لطفا فیلم سخرانی ها رو هم در همین جا یا جاهای دیگه مثل آپارات بذارید
سلام فوق العاده است این مطالبتون
با سلام و خسته نباشید
لطف کنید سخنرانی های صوتی و تصویری استاد چه جدید و چه قدیم را در سایت برای دانلود قرار دهید.
با تشکر
سلام
به امید حضور حکیم دکتر روازاده در شهر راز ، شیراز!
این نمایندگی های ما انگار خوابند ؛ چند بار دکتر به یک شهر رفته اند در حالی که خبری از سفر ایشان به شیراز ، سومین حرم اهلبیت ع ، نیست!!!!
با سلام
دعوت از دکتر می تواند از طریق موسسات و نهادهای شهر یا استان صورت بپذیرد
با شماره روابط عمومی تماس تا راهنمایی بیشتری به شما ارائه نمایند 66920128-021