نماز یک درمان بالینی موثر برای اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی

تاثیرات نماز خواندن:
دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا اعلام کردند؛

تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا می‌گوید: حرکات فیزیکی تکراری در مراسم نماز مسلمانان، اگر به درستی انجام شود می‌تواند شانس ابتلا به کمر درد را کاهش و کشش مفاصل را افزایش می‌دهد.

 برخی از کارشناسان معتقدند نماز خواندن، تنها غذای روح انسان نیست، بلکه جسم انسان‌ها را نیز تقویت می‌کند؛ بسیاری از محققان و اندیشمندان غربی، به فواید علمی نماز پی برده‌اند و معتقدند نماز انسان را در مبارزه با مشکلات روزمره یاری می‌دهد.

 بارها در تحقیقات متعدد، علاوه بر فواید معنوی، به فواید جسمانی نماز خواندن اشاره شده است ازجمله ثابت ماندن چشم در نماز و بهبود ضعف و نواقصی مانند نزدیک بینی، افزایش تمرکز فکر، افزایش مقاومت عصبی، ایستادن در حالت نماز و تقویت حالت تعادلی بدن و بسیاری نکات مثبت دیگر.

 این بار مجله ایندیپندنت، یکی دیگر از فواید نماز را که محققان غربی بر آن صحه نگاشته‌اند، منتشر کرد.

 ایندیپندنت نوشته است: "Islamic prayer ritual reduces back pain and increases joint elasticity, study finds" محققان در مطالعه خود دریافتند: مراسم نماز اسلامی کمر درد را کاهش و کشش مفاصل را افزایش می‌دهد.

 

 این تحقیق، زاویه مناسب زانو و کمر را در حالت نماز خواندن، علت مطلب گفته شده می‌داند.

 تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا می‌گوید: حرکات فیزیکی تکراری در مراسم نماز مسلمانان، اگر به درستی انجام شود می‌تواند شانس ابتلا به کمردرد را کاهش دهد.

 

این مطالعه نشان داد؛ نه تنها یک نماز آرام، اضطراب فیزیکی را از بین می‌برد بلکه زاویه مناسب زانو و کمر می‌تواند یک درمان بالینی موثر باشد.

 تقریبا 1.6 میلیارد مسلمان در سراسر جهان، روزی پنج بار در جهتی رو به مکه، تعظیم می‌کنند، زانو می‌زنند و پیشانی خود را به زمین می‌گذارند؛ وقتی به این حرکات فکر کنیم درمی‌یابیم این حرکات شبیه به تمرینات درمانی فیزیکی ورزش یوگا برای درمان درد کمر است.

 این مقاله، تحت عنوان "مطالعه ارگونومیک حرکات بدن در نماز مسلمانان با استفاده از مدل سازی دیجیتالی انسان" " An ergonomic study of body motions during Muslim prayer using digital human modeling"، در آخرین شماره "مجله بین المللی مهندسی صنایع و سیستم"، " International Journal of Industrial and Systems Engineering"منتشر شده است.

 

در این تحقیق، از مُدل‌های انسانی تولید شده توسط کامپیوتر شامل زنان و مردان هندی، آسیایی و آمریکایی استفاده شده است.

 

دانشمندان پس از مطالعات بسیار دریافتند؛ وضعیت زانو زدن در نماز مسلمانان به عنوان سجود، کشش مفاصل را افزایش می‌دهد.

 

با این حال این تیم تحقیقاتی در چگونگی اثرات آیین‌های متفاوت دعا و نماز، در کاهش درد کمر در افرادی که از نظر فیزیکی معلول هستند، تحقیقات خود را ادامه نداد.

 

در این مقاله ذکر شده است؛ در دنیای امروز سلامت فیزیکی توسط عوامل اجتماعی، اقتصادی، سبک زندگی و مذهبی تحت تاثیر قرار گرفته است و نماز می‌تواند استرس فیزیکی و اضطراب را از بین ببرد، تحقیقات نیز نشان می‌دهد که مراسم مذهبی نماز، یک درمان بالینی موثر برای اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی است.

       

منبع: خبرگزاری سینا

نماز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا