آیا می دانید که بجای تجویز داروهای شیمیایی و حتی طبیعی، غذا درمانی اولین گام در درمان می باشد!

متاسفانه آمارها نشان می دهد که کشور ایران بالاترین رتبه سرانه مصرف دارو در جھان را دارد.
اگرچه به اعتقاد طب امروز مصرف دارو از مهم ترین ارکان درمان بیماری ها است، ولی مصرف غیر منطقی دارو علاوه برعدم درمان بیماری باعث ایجاد عوارض دارویی در طولانی مدت می شود.

بر اساس تحقیقات انجام شده، هر ایرانی سالانه  339 عدد دارو مصرف می کند که بیش از استاندارد جهانی است.
همچنین بر اساس این تحقیقات، ایرانی ها 10 تا 15 درصد مجموع داروهای کشور را بدون مشورت با پزشک مصرف می کنند و مُسکن ها، قطره های چشمی و آنتی بیوتیک ها بیشترین میزان مصرف خودسرانه را به خود اختصاص می دهند.
برخی از بیماران نیز از پزشکان تقاضای نوشتن داروی فراوان دارند و هر پزشکی که دارو کمتر تجویز کند از منظر آنان، پزشکی نابلد است.

از دیدگاه محمّد زَکَریای رازی طبیب گرانقدر طب سنتی ایران در قرن سوم، درمان مرض و رفع کسالت ابتدا باید با استفاده از غذای مناسب صورت گیرد، اگر علاج واقع نشد غذای دوایی و بعد از آن دوای غذایی و در نهایت کار در صورت عدم بهبودی، از دوای مطلق استفاده شود.
خیلی از مشکلات افراد عصر ما بخاطر طبیعت و ابدان ضعیفشان است که عمدتاً با یک اصلاح غذایی و یا نهایت مصرف غذای دوایی خیلی از مشکلاتشان حل می شود و نیازی به دادن این همه داروهای شیمیایی با این همه عوارض و همچنین داروهای گیاهی نیز نمی باشد ولی زندگی های صنعتی متاسفانه مردم را طالب مصرف دارو برای درمان سریع بیماری هایشان کرده است.
رعایت تدابیر حفظ الصحه و دانستن این که چه کسی، چه چیزی را به چه مقدار و چگونه استفاده نماید، باعث پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها و شکایات حاد و مزمنی می شود که افراد برای مدت مدیدی با آن دست به گریبانند.
مواد غذایی مورد استفاده مان را از نظر طبیعت شان بشناسیم و مصلحات آنها را به خاطر بسپاریم تا با دقت و تعقلی که خودمان در مورد غذایمان اعمال می کنیم، حافظ سلامت خود و خانوداه مان باشیم:

” فَلْيَنْظُرِ الإنْسَانُ إِلَى طَعَامِهِ “ (سوره عبس، آیه 24) ” انسان باید به غذای خویش بنگرد “

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. با سلام و با تشکر. بسیارمهم بود.
    بهتراست مساله مدیریت صحیح و اسلامی غذا و خوراک فرد-خانواده-جامعه و تجدیدنظر در «عادات و سبک تغذیه» که بخش مهمی از مقوله سبک زندگی هست برنامه اصلی سلامت مردم بشود.
    سبک تغذیه مدرن بسیار غلط و پر از خطرات مخفی و آشکار است که حتی به طرق مختلفی زمینه آلودگی و تخریب تدریجی محیط زیست را هم فراهم کرده است.
    فست فود ،
    انواع و اقسام محصولات خوراکی صنعتی (که البته بسته بندی های بسیار فریبنده و رنگارنگ و شکیل دارند اما محتوایشان بسیار مضر است) ،
    محصولات تراریخته ،
    نسل-کُشی مدرن با هدف گرفتن سلامتی مادران و نوزادان توسط دشمنان بشریت(متحدان با صهیونیزم و همپیمانان و همکارانشان)
    تسخیر شدن بازار و ذهن مردم و مصرف کنندگان توسط مارک ها و برندهای خائن خارجی و حتی بعضا ایرانی،
    تخلفات و سهل انگاری مسئولین متولی بهداشت و سلامت و اقتصاد و تجارت
    و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا