این جوش‌ها ممکن است گاهی با حالت سوختن و‌ سوزش باشد و همراه ورمی است که‌ زرداب از آن خارج می شود به سبب تیزی ماده و غلیان آن.

سبب آن صفراست که باعث می شود دانه ها بوجود آیند و چون این صفرا کمی هم با بلغم آبکی مخلوط شده، پس همه جا جاری نمی شود الا یک نقطه؛ و به خاطر غلظتی هم که دارد حجمش زیاد می شود.
علاجش فصد به‌ تدبیر و اسهال است به‌ چیزی که باعث خروج صفرا و رطوبات بلغمی شود مانند بلیله ی پخته شده، تمر هندی، ترنجبین، تُربد (دواییست که اسهال آورد)
آب مازو، آب پوست انار، آب صندل، آب خاک، را با گلاب و کمی سرکه مخلوط و به جوش ها بمالند. و در صورتیکه رطوبت بلغمی زیاد باشد محتاج به گوگرد و زاج سرخ است.
همچنین آشامیدن سکنجبین در زمان شب و ناشتا آب جوی طبی یک استکان به مدت دو هفته

منبع قانونچه

[box type=”note”] گردآوری: یکی از حامیان احیای سلامت[/box]

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلد های بیشتر

تلفن همراه

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.