فضای معنوی و آرام خانواده
فضای معنوی و آرام خانواده
یکی از مهمترین عوامل در آرامش روحی فرزندان در زندگی آینده، آرامش روحی مادر در دوران حاملگی است. در واقع هرگونه استرس مادر در دوران حاملگی، تنش های روحی فرزند در زندگی آینده اش را به دنبال خواهد داشت. از سوی دیگر هر قدر فضای خانه در دوران حاملگی از آلودگی گناه و اشتغالات غیر معنوی به دور باشد، جنین نیز که در چنین محیطی رشد میکند در آینده، انس و الفت بیشتری با این مسائل خواهد داشت؛ بنابراین توصیه می¬کنیم:
1⃣تنش های روحی بین اعضای خانواده به حدّاقل برسد. اندکی گذشت و کمی محبّت، این زمینه را فراهم خواهد کرد. بسیاری از استرس ها در خانوادهها بر سر مسائل مادّی است. کم کردن سطح توقّعات طرفین و افزایش اعتماد و توکّل به خدای متعال در اداره امور مادّی زندگی، هم زندگی را زیباتر میکند و هم شما و فرزندتان را به خدای تعالی نزدیک تر می سازد. به ویژه توصیه اکید می کنیم که در این دوران و در صورت بروز تنش، مرد سعی کند که از همسر خود کدورتی به دل نگیرد و اگر هم از دست همسر خود ناراحت شد، فوراً آن را از دل خود بیرون کند. کمی لبخند، چند کلمه محبّت آمیز و در آغوش گرفتن همسر، معمولاً اثری خارق العاده در دفع آنی کدورت بین طرفین دارد.
2⃣گاهی مادر مرتبا به ناخواسته بودن حاملگی فکر می کند و ذهنش با محبت و عشق مادری به جنین معطوف نیست در این مواقع بهتر است مادر به این نکته ظریف توجّه کند اگر به جای واژه «ناخواسته» عبارت «خداخواسته» را در ذهنش جایگزین کند، همه چیز حل میشود. دغدغه های دیگری همچون مطابق میل نبودن جنسیت جنین و مواردی از این دست نیز با اتّکا به حق تعالی و رضایت به خواست حضرتش، به آسانی از ذهن ما دور خواهند شد.
3⃣زن حامله برای ساعات فراغت خود باید فعّالیتی مناسب در نظر بگیرد. مطالعه نشریات روزمره ، اشتغال افراطی به رسانه های دیداری و شنیداری به خصوص انواع غیرشرعی آن، مطالعه رمان های کم محتوا به خصوص انواع عشقی و غیر اخلاقی اش، گپ و گفتهای معمولاً پر از گناه با سایر زنان و … جنین را آزرده خاطر می سازند. مطالعه کتب و نوشتارهای ارزشمند به ویژه در مورد مسائل دینی، انس با سخنرانی های مفید علمی، دینی و …، شرکت در مجالس شادی یا غم اهل بیت (علیهم السلام) و بسیاری اشتغالات صحیح دیگر، کار تربیت فرزند در آینده را برایتان آسان خواهد کرد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•