پیشنهاد ساخت «گاندو تراریخت»

مسئول حوزه‌ نمایندگی ولی‌فقیه در جهادکشاورزی استان البرز پیشنهاد کرد فصل دوم سریال «گاندو» با محوریت داستان غذای دستکاری‌شده ژنتیک در ایران ساخته شود.

سریال گاندو، یکی از موفق‌ترین، تأثیرگذارترین و پرمخاطب‌ترین تولیدات تلویزیونی جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر ارزیابی شده است؛ ترکیب محتوای فاخر، فرم تأثیرگذار، سوژه بدیع و نو، و البته ژانر جذاب امنیتی، از گاندو، مجموعه‌ای خوش‌ساخت و دیدنی ساخت، به همین دلیل، پیشنهاد تولید فصل‌های دیگری از این دست، یکی از سوژه‌های داغ این روزهای رسانه‌ها و دنیای مجازی است.

بر همین اساس، علی ارجمند عین‌الدین،‌ مسئول حوزه‌ نمایندگی ولی فقیه در جهادکشاورزی استان البرز، نیز در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، پیشنهاد تولید فصل دوم، با موضوع «کشف و انهدام شبکه نفوذ در حوزه امنیت غذایی کشور» را مطرح کرد.

وی در این زمینه گفت: سریال «گاندو» یکی از سریال‌های موفق، تأثیرگذار، پرمخاطب و فاخر جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر بود. در این سریال مجموعه جمهوری اسلامی و عوامل آن با دو رویکرد متفاوت نشان داده شد؛ در حوزه سیاست خارجی، لبخند و مصلحت‌گرایی افراطی و انفعال را دیدیم؛ و علی‌رغم این وادادگی، در حوزه امنیتی اتفاقاً کنش‌ فعال با تکیه بر اصول «عزت، حکمت و مصلحت» به‌عیان دیده می‌شد. در درجه اول عزت، و در درجه بعدی حکمت به‌عنوان پشتوانه این عزت‌مندی، و بعدتر اینکه این عزیزان وقتی منافع مردم و نظام اسلامی اقتضا کند، مصالح را هم درنظر می‌گیرند.

این کارشناس حوزه کشاورزی یادآور شد: یادم هست که یک نوبت رهبر انقلاب قریب به این مضمون فرمودند که «منظور من از «فیلم دینی» این نیست که نمادهای دینی را در آن به‌تصویر بکشیم»؛ یعنی منظور ایشان از فیلم دینی، فیلم‌هایی همچون حضرت یوسف و ولایت عشق و مواردی از این قبیل نیست، بلکه هر فیلمی که بتواند یکی از ارزش‌های اسلامی را جا بیندازد، فیلم دینی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: ما در این سریال حقیقتاً ارزش‌هایی همچون عزت، غیرقابل نفوذ بودن در مراکز امنیتی، و این‌که این نظام چگونه توانسته امنیت خودش را با اتکا به چنین جوانانی حفظ کند، دیدیم.

ارجمند در ادامه ساخت فیلم دینی را یکی از الزامات کنونی جوامع بشری و خصوصاً کشور ما دانست و افزود: یک وقتی از یکی از دوستان کارگردان‌ پرسیدم که آیا می‌تواند از متن قرآن برای فیلم و سریال و تئاتر مؤیدی پیدا کند، ایشان در جواب گفت که سراغ ندارد. و بنده به ایشان عرض‌کردم این شواهد وجود دارد، برای مثال در داستان حضرت داوود(ع) وقتی ایشان غرّه شد که بهترین قاضی و حاکم دنیاست، خداوند دستور داد دو فرشته به‌صورت تجسدیافته از دیوار محراب وارد شدند و به او گفتند «نترس! ما آمدیم تا بین ما داوری کنی؛ ما دو برادریم»، و یکی از دو برادر گفت «من یک گوسفند دارم و این برادرم 99 تا؛ و او می‌خواهد این یک گوسفند مرا هم بگیرد». حضرت، پیش از اینکه نفر دوم پاسخ بدهد، جواب داد و گفت: «بله اکثر مردم به حق و حقوق‌شان راضی نیستند».

وی اضافه کرد: البته به‌لحاظ دینی این قضاوت اشتباه نبود، چون شخص دوم هم اعتراضی نکرد، پس معلوم بود قضاوت حضرت داوود درست بوده است. اما به این دلیل که داوود نبی علی‌رغم اینکه حرف دومی را نشنیده بود صحبتی کرده بود، پشیمان شد و استغفار کرد.

نماینده ولی‌فقیه در جهادکشاورزی استان البرز یادآور شد: در این داستان خداوند خودش سناریونویس و کارگردان و تهیه‌کننده است، بازیگر این نمایش هم دو فرشته‌اند که مالکیتی بر خود ندارند و به‌امر خدا اقدام می‌کنند؛ این دو به‌صورت نمایش نقش دو گله‌دار را بازی کردند، و مخاطب این نمایش هم یک پیامبر بود.

ارجمند با اشاره به اینکه سریال گاندو هم مفهوم عزت و پاکدستی و غیرقابل نفوذ بودن مسئولان امنیتی را نشان داد، و نشان داد که این عزیزان «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم» هستند، خاطرنشان کرد: در پایان، سریال این‌گونه تمام شد که فرمانده به آن نیروی خبره خودش  گفت: «یک هفته برو مشهد و برگرد که یک سوژه جدید برایت دارم».

وی ضمن تأکید بر ضرورت ساخت فصل‌های بعدی گاندو، پیشنهاد کرد: با توجه به حوزه تخصصی که بنده در آن مشغول فعالیت هستم، و اطلاعاتی که در این حوزه دارم عرض می‌کنم که موضوع خاص نفوذ کمپانی‌های آمریکایی و چندملیتی در حوزه «امنیت غذایی» مردم، و به‌ویژه سناریوی امنیتی محصولات تراریخته، بسیار ویژه است و جا دارد در این زمینه هم فعالیت‌هایشان در قالب فیلم به‌تصویر کشیده شود.

وی اضافه کرد: البته ارگانها و نهادهای مختلفی در این زمینه حضور جدی داشتند، مانند سازمان بازرسی و دستگاه قضایی و همچنین دانشمندانِ حوزه بیوتکنولوژی و رسانه‌هایی که در این حوزه آتش‌به‌اختیار عمل کردند و بسیار مؤثر بودند. کار این پرونده نیز تا آنجا پیش رفت که مسئولان آن تحت پیگرد قرار گرفتند و روند پرونده در حال تکمیل است.

ارجمند در پایان با بیان اینکه «مطمئناً با توجه به اینکه این موضوع با سلامت مردم در ارتباط است، با استقبال بی‌نظیر مخاطب مواجه خواهد شد»، پوشش رسانه‌ای این سوژه را موجب ارج نهادن به این فعالیت‌ها در صیانت از امنیت غذایی مردم دانست و متذکر شد: موضوع بسیار مهم، اطلاع‌رسانی به مردم در خصوص خطرات نهفته در این زمینه است، بنابراین به‌نظر من بحث خطرات تراریخته و نفود امنیتی در حوزه غذای مردم می‌تواند در بستر گاندوی2 به سمع و نظر مردم برسد

کدمطلب:M98042301_


پیشنهاد ساخت «گاندو تراریخت»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا