چرا قوت غالب ایرانیان باید تراریخته باشد؟!
تلاش معنادار معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان غذا و دارو
اخیراً معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری اقدام به سفارش، تولید و انتشار یک انیمیشن در حمایت از «مصرف تراریختهها» نمود که به علت مخالفتهای مردمی پخش آن بلافاصله متوقف شد.
چندی است که با افزایش آگاهی رسانی عمومی در مورد ماهیت مخاطره آمیز محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته)، افکار عمومی نسبت به این مسئله حساس شده و منتظر موضعگیری و اعلام نظر شفاف مسئولین امر در این زمینه هستند. اما متأسفانه بسیاری از مدیران دولتی به جای پاسخگویی علمی به ابهامات علمی پیرامون این محصولات، اقدام به فرافکنی نموده و با طرح اتهام، افترا و جنجال رسانهای سعی در انحراف اذهان عمومی دارند.
پای پول در میان است!
به گزارش جهان نیوز، با کمال تأسف شاهدیم گروهی از رؤسا و معاونین نهادهای علمی و پژوهشی از جمله برخی مدیران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برخلاف قوانین کشور، اقدام به تأسیس شرکتهای خصوصی نموده و از این طریق در موضوع واردات و تولید محصولات تراریخته ذی نفع هستند. سوء استفاده این افراد از مسند و امکانات دولتی، مصداق بارز تضاد منافع ملی با رانت دولتی محسوب میشود.
در این میان اخیراً معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری اقدام به سفارش، تولید و انتشار یک انیمیشن توسط برنامه پرمخاطب «دیرین دیرین» نمود، که موج مخالفتهای شدیدی را در سطح عموم جامعه به همراه داشت. در این فیلم محصولات ارگانیک، به عنوان محصولاتی تقلبی و مضر و کشاورزان تولیدکننده محصولات ارگانیک افرادی دروغگو و سودجو معرفی شدند؛ و در نقطه مقابل محصولات مخاطره آمیز تراریخته، محصولاتی کاملاً سالم نشان داده میشوند!
نقطه مقابل سیاستهای نظام!
طبق سیاستهای محیط زیست که از جانب رهبر معظم انقلاب طبق اصل 110 قانون اساسی به رؤسای قوای سه گانه ابلاغ شد، عیناً لفظ «توسعه اقتصاد سبز، با تأکید بر کشاورزی سالم و ارگانیک» در بند 8 این ابلاغیه گنجانده شده و تکلیف را در جهتگیری کشور در حوزه کشاورزی مشخص کرده است. با این وجود تخریب کشاورزی سالم و ارگانیک از جانب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حرکت در تضاد با این سیاستهای ابلاغی چه توجیهی میتواند داشته باشد؟
نگاهی به منابع علمی نشان میدهد که برخلاف ادعای سفارش دهندگان این انیمیشن، کشاورزی سالم و ارگانیک یکی از پیشرفتهترین فناوریها در حوزه کشاورزی است؛ در این نوع کشاورزی همه ابزارهای پیشرفته بیوتکنولوژی – به جز دستکاری ژنتیکی – مورد استفاده قرار میگیرد و محصول عرضه شده به علت «قیمتگذاری گرانتر» ارزش صادراتی ویژهای دارد و بازار محصولات ارگانیک به شدت در جهان در حال رشد و پر سود ارزیابی میشود. پس چرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جهت ایجاد اشتغال مولد و دانش بنیان در حوزه تولید و عرضه و صادرات محصولات ارگانیک فرهنگسازی نمیکند که هیچ، بلکه برخلاف آن هم عمل میکند؟
تخلف برای دائمی شدن تراریخته در ایران
گفتنی است علی رغم تصریح قانون ایمنی زیستی کشور مبنی بر لزوم صدور همزمان و توأمان مجوز رهاسازی محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) از جانب سه نهاد وزارت کشاورزی، وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست، این قانون نادیده گرفته شده، و در لایحه برنامه ششم و در بخش فناوری دانش بنیان و ذیل بند «تولید انبوه و تجاریسازی محصولات تراریخته» بر رهاسازی این محصولات طی 5 سال آینده تصریح و تأکید شده است!
این موضوع در تضاد آشکار با «پروتکل کارتاهنا» و قانون ایمنی زیستی کشور است و انتظار میرود نهادهای دولتی، با تغییر رویکرد نسبت به رهاسازی مصرف این محصولات مخاطره آمیز، سلامت عمومی مردم را به نفع مطامع افراد خاص فدا ننمایند.
غذا و دارو در تیم سودجویان!
سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز در رفتاری عجیب به هفته نامه سلامت گفته است: مصرف کنندگان ما باید خیال شان بابت استاندارد بودن محصولات تراریخته وارداتی به کشور راحت باشد و بدانند نه تنها ایران، بلکه بخش بزرگی از کشورهای جهان چنین محصولاتی را خریداری، تولید و مصرف میکنند(!)
وی همچنین اعتراف کرده که در حال حاضر سویا، ذرت و کلزای وارداتی به کشور تراریخته است و در توضیح این وضعیت تلخ گفته است: این روزها حجم بالایی از سویا و کلزای جهان را محصولات تراریخته تشکیل میدهد و جالب اینکه نزدیک 70 درصد ذرت مصرفی جهان هم تراریخته است.
تلاش سازمان غذا و دارو که مکلف به تامین امنیت غذایی مردم در کشور است برای «عادیسازی مصرف محصولات تراریخته» در حالی صورت میگیرد که تنها کشورهای فقیر و برخی در حال توسعههای عقب مانده اقدام به مصرف و عرضه گسترده و بیقانون فرآوردهها و محصولات خوراکی تراریخته در بازار خود میکنند. علاوه بر اینکه براساس قوانین و پروتکلهای جهانی که ایران نیز آنها را پذیرفته است، دولتها مجاز نیستند به جای مردم تصمیم گرفته و محصولات تراریخته را بدون «برچسب هشدار» و «معرفی» عرضه کنند.
از روغن و برنج تا مرغ و گوشت تراریخته
هم اکنون بنا بر اطلاعات فاش شده توسط دکتر کرمی، رئیس انجمن بیوتکنولوژی ایران، 48 درصد برنج تولیدی کشور در استانهای گیلان و مازندران «تراریخته» است. موضوع مهمی که به علت تخلف محرز یکی از مسئولان دارای پرونده قضایی در دولت اصلاحات اکنون گریبانگیر کشور شده و جالب اینجاست که فرد متخلف هم اکنون در دولت یازدهم مسئولیت «تولید محصولات تراریخته» و «عرضه انبوه» در بازار را عهدهدار شده است!
همچنین اغلب روغنهای کلزا، آفتابگردان و سویای تولید داخل «تراریخته» محسوب میشود. در حوزه فرآوردههای دامی نیز با توجه به استفاده دامداریها و مرغداریها از «کنجاله سویای وارداتی تراریخته»، وضعیت نامطلوب است.
با یک حساب و کتاب سرانگشتی میتوان متوجه شد به همت دشمنان خارجی و بیکفایتی برخی از مسئولان، قوت غالب مردم ایران از محصولات تراریخته یا GMO، تشکیل شده است! این در حالی است که رشته پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت برای مبارزه با حملات بیوتروریسمی، تازه سه روز پیش به تصویب رسیده است!
ادعای سلامتی بدون آزمایش؟!
بنا به گفته وزیر بهداشت، توان آزمایشگاهی لازم برای کنترل و بررسی دقیق محصولات تراریخته در کشور وجود ندارد! با این احتساب مشخص نیست به چه علت و براساس کدام نتایج آزمایشگاهی و کدام تجهیزات تخصصی مستقر در گمرک و مرزها، سخنگوی سازمان غذا و دارو به مردم درخصوص سلامتی محصولات تراریخته وارداتی اطمینان داده است! آیا سازمان غذا و دارو آزمایش هایی گسترده و با اتکا به علم و تکنولوژی روز با هدف شناسایی علت بروز عوامل منفی در جامعه ایرانی همچون افزایش سقط جنین، آمار عجیب و تکاندهنده ناباروری و نازایی با میانگین 3 برابری سایر کشورهای توسعه یافته، رشد گسترده سرطانها و مرگهای زودرس به علت سکتههای مغزی و قلبی زیر 40 سال انجام داده است؟
آیا علت ممنوعیت تولید و واردات محصولات و فرآوردههای با آلودگی حتی کمتر از 6/0 درصد به مواد تراریخته در اغلب کشورهای توسعه یافته اروپایی و حتی رژیم صهیونیستی، ترس از وقوع حوادث و عوامل منفی احتمالی نیست؟ چرا دولت «حق انتخاب» مردم ایران را به رسمیت نمیشناسد؟!
علت اصرار بر عادی ماندن مصرف محصولات تراریخته در ایران از سوی مسئولان دولت یازدهم چیست؟ چه کسانی پشت پرده تصمیم گرفتهاند قوت غالب ایرانیان دست کاری شده و تراریخته باشد؟
تشکر از اگاهی سازی مفیدتون.ماچه باید بکنیم؟ایا از این محصولات استفاده نکنیم؟
با سلام و احترام
وظیفه همه ما پس از آگاهی آن است که اولاً نسبت به نشر آن اقدام نماییم و ثانیاً اگر خواهان سلامت خود و خانواده مان هستیم از مصرف این مواد پرهیز نماییم.
گروه مدیریت سایت
با سلام و قدر دانی برای زحماتی که در جهت آگاهی مردم عزیزمون میکشین…
من به عنوان فارق التحصیل رشته بایوتکنولوژی از مضرات و خطرات این محصولات تا حدودی آگاهم … در واحدهایی که به عنوان بیوتکنولوژی گیاهی گذراندم پس از تمجید از این محصولات به عنوان گیاهانی مقاوم و پر بازده و آموزش روشهای ترانسفورماسیون یا انتقال ژن و تولید و تکثیر محصول ترانس ژنیک یا تراریخته در نهایت تنها صحبتی کوتاه از معایب این روشها شد که شامل تکامل همراه یا مقاوم شدن آفات به این محصولات بود که در واقع با ادامه ی این روند ؛ سیکل معیوبی بوجود خواهد آمد که منجر به بوجود آمدن آفات و ویروس هایی خواهد شد بسیار مقاوم و پر خطر که در تاریخ زمین سابقه ای نداشته دلیل این تکامل و مقاومت سریع در این ویروس ها و آفات هم در علم زیست شناسی بسیار شناخته شده میباشد و منطقی و این به انعطاف پذیر بودن سیستم طبیعت و خلقت برمیگردد که با تغییر شرایط زندگی جاندار نیز متعاقبا تغییر خواهد کرد که این تغییر در ژنوم جاندار روی میدهد و رابطه عکس بین اندازه جاندار و این جهشهای ژنی وجود دارد؛ به این معنی که در جانداران میکروسکوپی این تغییرات و جهش های ژنی فوق العاده بیشتر سریعتر و راحت تر صورت میگیرد و این همان پدیده ای است که به عنوان مقاومت باکتریایی به تازگی مورد توجه دانشمندان قرار گرفته و به دنبال آن عدم مصرف بی رویه آنتی بیوتیکها به عنوان دستور العملی در اغلب کشورهای به اصطلاح پیشرفته قرار گرفت که جالب اینجاست که در کشور ما هنوز هم اولین تجویز یک پزشک فوق تخصص فرهیخته برای هر درد و بیماری میباشد .جالب است که فرآیند معروف تغییر یا تکامل ژنی که جامعه ی علمی غرب از آن به عنوان دستاویزی برای اثبات فرگشت یا تکامل خود به خودی موجودات استفاده میکند و همچنین ساکت کردن مخالفان در این مورد خاص( یعنی دستکاری ژنتیکی مواد غذایی و سایر موجودات)به هیچ عنوان مورد توجه قرار نمیگیرد …جدای از این مورد بحث بیوتروریسم بسیار جدی و پیچیده میباشد و کشوری مثل ایران که فاقد تجهیزات بایوتکنولوژی بوده و در این زمینه به هیچ عنوان زیر ساخت کافی برای مقابله با آن را ندارد چگونه ضمانت این محصولات را میکند…ببخشید مطلب طولانی شد و یکم علمی این بنده حقیر فقط میخواستم درک صحیحی از دلیل عدم تولید و مصرف این محصولات به عزیزان داده باشم و باز هم با وجودی که فارق التحصیل این رشته میباشم به تمامی عزیزان پیشنهاد میکنم که قدر حکیم روازاده را دانسته و به توصیه های ایشان عمل نموده و به روش نیاکان خود زندگی کنند.
شاد و تندرست در پناه حق باشید
می شود تجمعی با مجوز مقابل وزرات بهداشت داشته باشیم از خبرگزاری ها هم برای پوشش خبری دعوت نماییم؟اهمیت موضوع بسیار بالاست.همه حامیان طب اسلامی ایرانی مطمئنا شرکت خواهند نمود
با سلام
حتی من شنیده ام که در جریان برخی مخالفت ها ٬ برخی ها٬ تهدیداتی هم داشته اند. این نشان می دهد که افراد خطرناکی پشت قضیه هستند که جان انسانها برایشان بی ارزش است.
خوب این نشون میده که تعدادی از مسئولان رتبه بالای مملکت ما یا بطور ندانسته و اغفال شده با صهیونیست درارتباطن یا بطور دانسته یا حتی خودشون صهیونست هستند خیلی واضحه باید سریعا شناسایی و دسگیر بشن و افراد مومن با پیشینه مشخص و دانشمند بجاشون گذاشته شن، جالبه به خیلی از این وطن فروشان حقوقهای میلیونی هم داده میشه خوب معلومه دیگه آب از سرچشمه گل آلوده باید ریشه رو پیدا کرد و زد از استاد رائفی پور خواهش میکنیم به این موضوع بیشتر ورود پیدا کنن چرا نمیتونیم این افراد رو پیدا کنیم و سرجاشون بنشونیم ؟
با سلام . خسته نباشید و تشکر از اطلاع رسانی شما . خواهشمند است لیست محصولات که تراریخته نیستند در اختیار مردم قرار دهید .
باید رهبری وارد بشه
سلام خدمت اقای دکتر بنده دانشجوی دکتری کشاورزی هستم تا اونجا که من خوندم و اطاعاتی دارم و واحد ازمایشگاهی داشتم این محصولات خیلی خطر ناک هستن و فقط و فقط برای تست ازمایشگاهی استفاده شدن ولی ظاهر یه تعداد از مسئولان که به قول معروف گرگ تو لباس میش هستن دارن از پشت به مردم خنجر میزنن از کجا معلوم اینها مسلمان هستن شاید جاسوس و نفوذی صهیونیست ها هستن چرا مجوز واردات بی درو پیکر صادر میشه این همه سرطان نشونه چیه اینها اینها دارن فشار نرم وارد میکنن یعنی مرگ تدریجی اگه حریف ما تو نبرد نیستن ولی دارن از طریق مواد غذایی سم بخورد ملت میدن هدف همینه تا از داخل پوسیده بشیم وقتی حجتی میشه وزیر جهاد کشاورزی که نمیدونه گندم چندتا برگ داره مملکت میشه همین که تراریخته وارد میکنن پول پارو میکنن
چرا نباید لوازم تست ارگانیک و تست سمیت محصولات کشاورزی تو کشور وارد بشه غیر اینه که یه عده ضرر میکنن