۱۴۳۰ افراد سالخورده در کشور زیاد میشوند
سیداحسان قاضیزاده هاشمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اخیرا شاهد تصویب نهایی قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» از طرف شورای نگهبان بودیم.
جدای از این مسئله، به اعتقاد من دولت در چنین موضوعی پیشران است و موضوع کاهش جمعیت نیز نیازمند گفتوگو در عرصه جامعه است تا افقی درست از جامعه ایران را بهدست آوریم.
وی تشریح کرد: اکنون سطح علم و تحصیلات بالاتر رفته است و بسیاری از افراد، آن زمانی را که میتوانند مشغول فرزندآوری باشند را صرف تحصیل میکنند.
نکته اصلی اینجاست که در سال۱۴۳۰ افراد سالخورده در کشور زیاد میشوند و آیا کسانی هستند که از آنها مراقبت کنند؟
آیا تختهای بیمارستانی و تجهیزات به اندازه کافی وجود خواهد داشت؟
مسائلی مانند هزینه بازنشستگی چطور؟ هماکنون هم صندوق بازنشستگی ورشکست شده است!
قاضیزاده هاشمی اضافه کرد: نیروی کار در کشورهای توسعهیافته، مهاجران هستند و مهاجران میتوانند ارزش و فرهنگ یک کشور را تغییر دهند. البته در حال حاضر ما جزو کشورهای مهاجرفرست هستیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: باید در کشور مولفههای امید را تقویت کنیم اما برای رشد متناسب جمعیت، موضوعات فرهنگی و اقناعی بسیار مهم هستند.
در واقع امید یعنی امری را عینی کنیم و مشاهده میکنیم که چگونه رسانههای غربی ناامیدی و سیاهنمایی را به جامعه ما تزریق میکنند.
ما دوران سختی را پشتسر گذاشتهایم برای مثال دهه ۱۳۶۰ که سختیهای بسیاری بود اما امید داشتیم و من اصلیترین مولفه آن را بحث فرهنگ میدانم.