خواص چربی پشم گوسفند اسلایدر صفحه اول - سایت حکیم دکتر روازاده |
آخرین خبرها
خانه / اسلایدر صفحه اول / خواص چربی پشم گوسفند
خواص چربی پشم گوسفند

خواص چربی پشم گوسفند

چربی خالص پشم که از پساب حاصله از شستشوی پشم بوسیله روش های شیمیایی جدا می شود به نام لانولین خوانده می شود که نقطه ذوب آن حدود ۳۸-۴۰ درجه سانتی گراد است و لانولین به صورت ماده خمیری شکلی می باشد و در زمره بهترین موادی قرار دارد که می توان از آن به عنوان ماده اصلی مخلوط کننده کرم های آرایشی و طبی استفاده کرد.

?پی نوشت احیای سلامت:
عشایر و چوپانان پس از دوشیدن دام  دست خود را روی پشم آن می کشیدند که به علت انتقال ماده لانولین باعث نرم شدن پوست دستشان میشد.

منبع: هیئت تحریریه احیای سلامت

چربی

نظر دهید

تذکر مهم در خصوص درج نظرات:
- حتما نظری مرتبط با موضوع این مطلب درج نمایید. به مطالب غیر مرتبط ترتیب اثر داده نخواهد شد.
- بعد از تایید مدیریت سایت نظر شما، برای عموم قابل نمایش خواهد بود و فقط متن پیام و نام شما، برای عموم نمایش داده می شود **شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد** و محرمانه باقی خواهد ماند.
- برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.
- به نظراتی که شماره همراه کاربر درج شده است با اولویت بالاتر رسیدگی می گردد.
- از درج سوال پزشکی غیر عمومی در بخش نظرات جداً خودداری فرمایید چرا که به این پرسشها پاسخ داده نمی شود.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

لطفا جای خالی را با مقدار مناسب پر کنید.حاصل همواره عددی مثبت است. *