“طب اسلامی ایرانی” بهجای سرکوب علائم بیماری در پی “درمان ریشهای” است
یک استاد طب اسلامی ایرانی گفت: در طب مدرن پزشک علائم بیمار را ساکت میکند در صورتی که در طب سنتی قرار است طبیب از کل به جزء برسد و درمان ریشهای داشته باشد؛ این همان رویکرد اساسی طب سنتی است که قرار است درمان بهجای درآمد در اولویت قرار داشته باشد.
محمدجواد اسلامیپور درباره اهمیت زالودرمانی در درمان بیماریها اظهار کرد: زالودرمانی جراحی طب سنتی است؛ این روش درمان شبیه فصد است.
وی افزود: البته قرار نیست با هر بیماری که مواجه شدیم، زالودرمانی را برای آن تجویز کنیم، بهعنوان مثال زمانی که یک بیمار بهدلیل دلدرد به پزشک مراجعه میکند قرار نیست بهعلت دلدردش جراحی شود یا اگر فردی بهدلیل زانودرد مراجعه میکند، مفصل زانویش عوض شود.
درطب اسلامی ایرانی یک قانون اصلی وجود دارد که سبب شده این طب پیشرفت کند و مورد مراجعه قرار گیرد و آن هم تأکید به درمان بیمار بهجای تسکین درد است؛ به همین دلیل است که بیمار در زمان مراجعه به طبیب سنتی 45 دقیقه تا یک ساعت مورد بررسی قرار میگیرد اما اگر همان بیمار به پزشک مدرن مراجعه کند با 5 دقیقه بررسی، نسخه درمانی دریافت میکند.
اسلامیپور یادآور شد: در طب مدرن، پزشک علائم بیمار را ساکت میکند در صورتی که در طب اسلامی ایرانی قرار است طبیب از کل به جزء برسد و درمان ریشهای داشته باشد؛ این همان رویکرد اساسی طب سنتی است که قرار است درمان بهجای درآمد در اولویت قرار داشته باشد.
کدمطلب:A98022519