? نکته های شنیدنی

#جو

برخی جو را حبشه دانسته که به سایر نقاط رسیده و شش هزار سال قبل در مصر کاشته می شده است. یک دانه جو دیده شده که ۱۲ خوشه و هر خوشه ۱۳۵ دانه داشته و گندم که هر تخم ۳۰۰-۲۵۰ تخم شده است. نوعی از جو وحشی در خاورمیانه است که دارای مقدار زیادی پروتئین می باشد (۳۰ درصد و حال اینکه جو معمولی ۱۹-۱۸ درصد دارد.)

جو برای کم خونی، آنژین، تب، اسهال، درد معده و اختلال های کبدی مصرف می شود و مخمر آبجو درمان کانون های عفونی و چرکی می باشد. در صد گرم جو ۱۰ گرم مواد ازته، ۲ گرم چربی، ۷۰ گرم گلوسید و سلولز و فسفر و کلسیم و آهن و ویتامین B یافت می شود.

✅ برای کم خونی و ورم لوزه یا آنژیت و نرمی استخوان های کودکان و پیران و معالجه اسهال و قولنج و دل درد و بحران های کبدی و بیماری های پوستی و اختلال کلیه ها خوردن جوشانده جو روزانه موثر است (چنانچه دانه جو بجوشد به وسیله ماده صمغی یا موسیلاژی که دارد متورم و لیز می شود.)

سیف تمّار گوید: رفیق حجّ ما در راه مرض برسام (مرضی است بین کبد و معده) گرفت، از امام صادق(ع) پرسیدم؟ فرمود: سویق جو بدهید.

[box type=”note”]? منبع: دورنمایی از طب اسلامی، آیت الله مصطفی نورانی، ص ۷۴. [/box]

کدمطلب:970419 5pc

[divider]

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلد های بیشتر

تلفن همراه

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.