زالو درمانی
#زالو_درمانی
در موارد طبی گاهی جهت خارج نمودن مواد زاید از عمق بافت نمی توان از روشهای دیگری استفاده کرد لذا اطباء ناچار به درمان از طریق گذاشتن زالو می باشند که در این اقدام از زالو های پرورشی طبی دارای شرایط خاص استفاده می شود.
از لحاظ طبی زالو نباید بیمار باشد و قدرت مکیدن خون را داشته باشد. باید حداقل یک روز قبل زالو انداختن صید شده باشد و سراریز شود تا محتویات داخل بدن خود را استفراغ کند.
سپس در آب تمیز انداخته شود تا زمانی که مورد استفاده قرار گیرد. روزانه باید آب ظرف حوالی زالوها یک یا دو مرتبه تعویض شود.
آب مصرفی نباید حاوی دترژنت، کلر و مواد شیمیایی باشد. همچنین نباید از آب مقطر استفاده کرد.آب محتوای زالو باید خنک باشد زیرا در صورتی که دمای آب بیشتر از پانزده درجه باشد، زالو بی حال شده و به چسبیدن به محل زالو درمانی تمایل نشان نمیدهد.
زالو های تیره رنگ، پر تحرک، ریز و گرسنه زودتر به محل مورد نظر میچسبند.برای نواحی نازک بدن مانند صورت نباید از زالوی درشت استفاده کرد و باید زالوهای مورد استفاده ریز باشند.برای پاک سازی خون از مواد زاید و فضولات بجای حجامت از زالو استفاده میکنند که اکثرا در رفع بیماری های پوستی بهره میبرند.
کدمطلب:970906 1PC
با سلام وقت بخیر
نژاد زالو زیاد هست چه نژادی استفاده کنیم
با سلام واحترام
زالو طبی استفاده کنید
گروه مدیریت سایت
با سلام
ایا زالو برای افراد سرد مزاج مضر است؟
با سلام واحترام
نه موردی نداره البته در صورت نداشتن کم خونی
گروه مدیریت سایت