زالو درمانی

#زالو_درمانی

در موارد طبی گاهی جهت خارج نمودن مواد زاید از عمق بافت نمی توان از روشهای دیگری استفاده کرد لذا اطباء ناچار به درمان از طریق گذاشتن زالو می باشند که در این اقدام از زالو های پرورشی طبی دارای شرایط خاص استفاده می شود.

از لحاظ طبی زالو نباید بیمار باشد و قدرت مکیدن خون را داشته باشد. باید حداقل یک روز قبل زالو انداختن صید شده باشد و سراریز شود تا محتویات داخل بدن خود را استفراغ کند.

سپس در آب تمیز انداخته شود تا زمانی که مورد استفاده قرار گیرد. روزانه باید آب ظرف حوالی زالوها یک یا دو مرتبه تعویض شود.

آب مصرفی نباید حاوی دترژنت، کلر و مواد شیمیایی باشد. همچنین نباید از آب مقطر استفاده کرد.آب محتوای زالو باید خنک باشد زیرا در صورتی که دمای آب بیشتر از پانزده درجه باشد، زالو بی حال شده و به چسبیدن به محل زالو درمانی تمایل نشان نمیدهد.

زالو های تیره رنگ، پر تحرک، ریز و گرسنه زودتر به محل مورد نظر میچسبند.برای نواحی نازک بدن مانند صورت نباید از زالوی درشت استفاده کرد و باید زالوهای مورد استفاده ریز باشند.برای پاک سازی خون از مواد زاید و فضولات بجای حجامت از زالو استفاده میکنند که اکثرا در رفع بیماری های پوستی بهره میبرند.

?منبع : مراقبت های پزشکی و پرستاری در طب سنتی، جلد اول، دکتر علی اکبر جعفریان، صفحه55

کدمطلب:970906 1PC


 

زالو درمانی

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

    1. با سلام و‌احترام
      نه موردی نداره البته در صورت نداشتن کم خونی
      گروه مدیریت سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.

پیشنهاد هوشمند سایت به شما
بستن
دکمه بازگشت به بالا